fbpx
25.3 C
Бэлць
luni, iunie 17, 2024

/VIDEO/ Tragedie în nordul țării. Un bărbat s-a înecat în lacul orășenesc din mun. Bălți

Citește și:

Un pescar din nordul țării s-a înecat în lacul orășenesc din mun. Bălți. Potrivit martorilor oculari, acesta s-ar fi băgat în apă pentru a scoate plutele pentru pescuit, însă ar fi suferit un stop cardiac. Totul s-a întâmplat în această după-amiază.

„Eu stăteam pe turn și am văzut cum scoteau trupul unui bărbat din iaz, medicii, pe urmă a venit poliția. Bărbatul a înotat după plute și sau a fost cuprins de convulsii sau stop cardiac, el a pierdut controlul asupra corpului și doar mâinile se vedeau.”

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 62 de ani.

„Eu am venit acasă și soția mi-a spus că un pescar s-a înecat, m-am dus la un pescar acolo și da, a fost ambulanța, poliția. – De la ce, nu cunoașteți? Inima. – El a căzut în apă? Da, s-a oprit inima.”

„Eu am crezut că omul a căzut, ceva s-a întâmplat, dar nu, au așternut și l-au acoperit gata. S-a dovedit că omul a decedat, idee nu am ce s-a întâmplat și cum anume totul s-a produs.”

Salvatorii au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor medical, însă acesta era deja decedat.

LILIANA PUȘCAȘU, ofițer de presă IGSU: „Cazul a avut loc în această dimineață, în lacul orășenesc din municipiul Bălți. La fața locului au fost alertate două echipaje de salvatori. Ajunși la destinație, aceștia au depistat că un bărbat este la doi metri de mal. Acestuia i-a fost acordat primul ajutor, însă din nefericire, acesta era deja decedat.”

Potrivit poliției, la examinarea corpului neînsuflețit nu au fost au fost depistate leziuni vizibile de moarte violentă, însă acesta a fost trimis pentru efectuarea expertizei medico-legale pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

După două zile de vreme caldă meteorologii anunță un nou cod de instabilitate atmosferică

Un nou cod de instabilitate atmosferică a fost emis de către meteorologi. Acesta intră în vigoare astăzi în intervalul...

Două focare de pestă porcină, în nordul țării. ANSA anunță recompense bănești celor care vor notifica despre depistarea unor cadavre de mistreți

Centrul Republican de Diagnostic Veterinar a confirmat prezența virusului pestei porcine africane în probele recoltate de la porcii domestici...
  sursa: cursbnm.md