fbpx
14.8 C
Бэлць
marți, mai 28, 2024

17 Mai 2024 – Ziua Ușilor Deschise la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți

Citește și:

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți organizează, în data de 17 mai 2024, „Ziua Ușilor Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din instituțiile de învățământ din municipiul Bălți și din întreaga țară, cu scopul de a se familiariza cu universitatea și activitățile acesteia.

Tinerii vor  putea participa la diverse acțiuni interactive la facultăți, vizite în laboratoare, cursuri deschise din toate domeniile, jocuri sportive, tururi ghidate și prezentarea ofertei academice, dar și vizite la CITT NORTEK și workshop-uri organizate de specialiștii în carieră care îi ajută pe elevi să se orienteze spre facultatea potrivită. Participarea la toate activitățile este gratuită.

„Ziua Ușilor Deschise” le propune elevilor o modalitate directă și interactivă de a face cunoștință cu viața de student, dincolo de simpla consultare a ofertei de admitere. Fiecare facultate va participa cu un stand la Salonul Ofertelor Educaționale, care se va desfășura în Scuarul Central al Universității.. Aici vor fi prezenți studenți și profesori de la cele 4 facultăți ale Universității „Alecu Russo”, care le vor putea răspunde elevilor la întrebările lor despre facultate.

Pentru a-i ajuta pe elevi să înțeleagă mai bine ce înseamnă cursurile universitare, facultățile și partenerii Universității au pregătit o serie de prelegeri și evenimente  pe teme de interes general.

În această zi vor fi organizate tururi ale universității ce presupun vizitarea locurilor emblematice și familiarizarea cu zona în care elevii își vor petrece peste studenția. Pe tot traseul turului, participanții vor fi însoțiți de un studenți voluntari care le va oferi mai multe informații atât despre locațiile vizitate, cât și despre viața de student. 

Începând cu ora 15:00, toți oaspeții și studenții Universității sunt așteptați la „𝐔𝐒𝐀𝐑𝐁 𝐘𝐨𝐮𝐭𝐡 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥” – este un festival de tineret organizat pentru a marca sfârșitul anului academic la Universitatea de Stat „Alecu Russo”. Pentru toți cei prezenți a fost pregătit un program muzical cu participarea formațiilor instrumentale și de dans, cântăreți și absolvenți ai Universității de Stat „Alecu Russo”.

Agenda evenimentului: https://drive.google.com/file/d/1QcmU1INTB2FWZP-_hTViA-eBTcZ6VTgc/view?usp=drive_link 

Evenimentul „Ziua Ușilor Deschise” este organizat de Centrul de ghidare în carieră în parteneriat cu Direcțiile de Învățământ și Primăria Municipiului Bălți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Trei bălțeni au cucerit bronzul la Campionatul European Kyokushinkai

Trei sportivi din Bălți au adus medalii de bronz de la Campionatul European Kyokushinkai, ediția a 37-a, care s-a...

Festivalul Urban Vibes revine la Bălți. Ce au pregătit organizatorii în acest an

Graffiti, hip-hop, skating, muzică bună și concursuri îi așteaptă pe toți tinerii din nordul țării care vor participa, vineri,...
  sursa: cursbnm.md