fbpx
19.6 C
Бэлць
sâmbătă, iunie 22, 2024

40 000 EUR și 35 000 USD, depistați la 3 pasageri ai cursei Chişinău-Istanbul

Citește și:
 În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră în coordonare cu funcționarii vamali au înregistrat trei tentative de scoatere ilegală a valutei din țară, în ultimele 72 de ore. În toate cazurile sunt vizați pasageri de la ruta „Chișinău-Istanbul”, în bagajele de mână ai acestora fiind depistată valuta nedeclarată.

Documentați sunt o femeie de 35 de ani și un bărbat de 61 de ani, ambii cetățeni străini, dar și o conațională de 49 de ani.

Astfel, nerezidenta nu a declarat despre deținerea sumei de 19.600 USD, iar al doilea străin a tăinuit prezența a 15.400 USD, fiind pasibili de sancțiune contravențională.

În cazul cetățencei Republicii Moldova care a evitat să declare organului vamal 40.000 EUR, mijlocele financiare au fost ridicate, iar acțiunile urmează să fie investigate de către Direcția urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

De ce este importantă monitorizarea bugetului public în bugetare participativă?

Într-un oraș mic și primitor, locuitorii își doresc să se implice mai activ și să contribuie la proiectele de...

/VIDEO/ „Roadă avem, preț nu avem”. Agricultorii din nordul țării au început recoltarea grâului și orzului

În nordul țării au pornit combinele. https://youtu.be/TbPWYkR3JeA DORIN RUSU, jurnalist TVN: „În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar...
  sursa: cursbnm.md