fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, mai 19, 2024

A abandonat marfa de circa 600.000 de lei și a fugit

Citește și:

Ofițerii Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal, acționând în baza informației operative pe traseul M-5, în apropierea satului Corlăteni, raionul Râșcani, au identificat și urmărit un mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”.

Șoferul se deplasa cu viteză accelerată, cu intenția de a fugi de echipa mobilă a Serviciului Vamal, însă, într-un final, s-a oprit și a abandonat mijlocul de transport, plecând într-o direcție necunoscută.

Mijlocul de transport a fost ridicat și transportat în zona de control vamal, unde a fost invitat și proprietarul mijlocului de transport, o altă persoană decât șoferul, care a permis deschiderea microbuzului și a participat la controlul acestuia.

Proprietarul nu a putut oferi informații veridice referitor la persoana căreia i-a încredințat unitatea de transport.

Urmare a controlului vamal în linia a doua, au fost depistate în compartimentul marfar al microbuzului, mărfuri în cantități comerciale, transportate în lipsa actelor de proveniență legală și/sau acte vamale.

Valoarea lotulului de mărfuri textile de origine străină este de circa 600.000 de lei.

Mărfurile și mijlocul de transport au fost reținute, iar investigațiile pe caz continuă, în scopul elucidării tuturor circumstanțelor, dar și identificarea persoanei care a fost la volanul mijlocului de transport și a fugit de la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Rusia a lovit din nou Ucraina cu atacuri masive cu drone. A fost vizat inclusiv Kievul

Rusia a lovit din nou Ucraina sâmbătă seara cu atacuri masive cu drone, transmite dpa, citată de Agerpres. Deocamdată...

Peste 10.000 de alegători sunt așteptați astăzi la urnele de vot pentru alegeri locale noi

La urnele de vot sunt așteptați 10 766 de alegători. În cele 9 localități au fost deschise 13 secții de...
  sursa: cursbnm.md