fbpx
2.9 C
Бэлць
marți, decembrie 5, 2023

Actorii români Maia Morgenstern și Marius Bodochi după spectacolul prezentat la Bălți: „Un public extrem de inteligent, plin de umor”

Citește și:

Echipa TV Nord, a reușit să vorbească după culise cu actorii români Maia Morgenstern și Marius Bodochi de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București. Actorii au prezentat pe scena Naționalului Bălțean, spectacolul recital „Chirița în Carnaval” și au rămas surprinși cum au fost primiți de public.

„Sunt pentru prima dată la Bălți, nu am apucat să văd mare lucru, dar cel mai mult mi-au plăcut oamenii, oamenii sunt foarte calzi, foarte primitori, oriunde și în magazine și peste tot. Sunt cu sufletul în palmă” a spus pentru TV Nord actorul Marius Bodochi.

„M-am bucurat enorm să fiu aici și ne-a bucurat un public extrem de inteligent, plin de umor, dornic, dornic de a zâmbi puțin, un public ce înțelege o glumă și îi alături de actor”, ne-a zis Maia Morgenstern.

Spectacolul recital a făcut parte din cadrul proiectului finanțat de Departamentul Pentru Relațiile cu Republica Moldova al Guvernului României și realizat cu sprijinul Ministerului Culturii din Republica Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un turc, a încercat să treacă o frontieră din nordul țării cu un permis fals

500 EUR ar fi costat obținerea unui permis de conducere turcesc, cu semne rezonabile de falsificare. Documentul a fost...

Imagini revoltătoare: Șofer, surprins cu două vulpi moarte pe capotă

Un șofer a fost surprins pe străzile din Capitală cu două vulpi moarte pe capotă. Imaginile scandaloase au fost...
  sursa: cursbnm.md