fbpx
14.2 C
Бэлць
marți, aprilie 16, 2024

Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost închis temporar. Autoritățile ruse susțin că au doborât o dronă ucraineană

Citește și:

​Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost închis timp de aproximativ o oră pentru sosiri și plecări, în timp ce autoritățile ruse au raportat că o dronă ucrainean a fost doborâtă deasupra Golfului Finlandei, relatează Ukrainska Pravda.

Aeroportul Pulkovo a fost închis pentru aproximativ o oră pentru aeronavele care sosesc și pleacă, cu excepția aeronavelor militare și de salvare.

Potrivit Fontanka, locuitorii orașului Lomonosov (parte din Sankt Petersburg) s-au plâns sâmbătă seara în spațiile publice de zgomote puternice și explozii în zona portului Bronka.

Unul dintre locuitori a spus că „un fel de rachetă s-a dezmembrat în cinci bucăți”.

Martorii oculari au raportat că „casele s-au cutremurat și ferestrele s-au zguduit” în două sate din apropierea Golfului Finlandei.

Ulterior, Aleksandr Drozdenko, guvernatorul Regiunii Leningrad, a scris pe canalul său de Telegram că „ținte aeriene” au fost doborâte deasupra Golfului Finlandei de către sistemele de apărare aeriană și a postat un videoclip cu un obiect distrus pe cer, pe care l-a înlocuit mai târziu cu o captură de ecran.

Ministerul rus al Apărării a raportat ulterior că sistemele de apărare aeriană „au distrus un vehicul aerian fără pilot ucrainean deasupra teritoriului Regiunii Leningrad”. Nu a fost raportat dacă s-a produs vreo pagubă la sol.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/DOC/ Scandal la Consiliul Raional Fălești. Cine totuși este președintele raionului

Scandal la Consiliul Raional Fălești. Potrivit unei decizii emisă astăzi de unii consilieri, actualul președinte Vadim Roșca din partea...

Zelenski, apel către Occident: „Încetaţi să mai toleraţi terorismul rusesc!”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel ţărilor occidentale să aplice mai eficient sancţiunile instituite împotriva Rusiei pentru...
  sursa: cursbnm.md