fbpx
12.3 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

Andrei Spînu pleacă la Sankt Petersburg pentru a negocia contractul dintre MoldovaGaz și Gazprom

Citește și:
Așa cum a anunțat anterior, Andrei Spînu, Ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a plecat în Rusia, pentru a participa la un forum internațional.
Viceprim-ministrul Andrei Spînu, , va participa, pe 7-8 octombrie 2021, la Forumul Internațional al Gazelor din Sankt Petersburg.
În cadrul Forumului, viceprim-ministrul va purta discuții pe subiectul relațiilor contractuale dintre MoldovaGaz și Gazprom, privind furnizarea gazului natural, având în vedere obiectivul Chișinăului în ceea ce privește definitivarea negocierilor până la finalul lunii curente.
Despre rezultatele vizitei vom comunica ulterior”, anunță instituția.
Amintim că contractul de livrarea a gazelor naturale dintre compania rusă „Gazprom” și cea din Republica Moldova „Moldovagaz” a fost prelungit pentru încă o lună, după ce vechiul contract a expirat, pe unu octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-Ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu reprezentanții organizației Crucea Roșie

Sprijinul oferit de organizația Crucea Roșie persoanelor vulnerabile din Republica Moldova, inclusiv refugiaților, a fost discutat de prim-ministrul Dorin...

/METEO/ Cer noros, dar fără precipitații. Câte grade vor fi astăzi

Pentru astăzi, 18 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi...
  sursa: cursbnm.md