fbpx
21.1 C
Бэлць
luni, septembrie 25, 2023

Apă mai scumpă pentru locuitorii din Soroca și Briceni

Citește și:

S-a scumpit apa pentru locuitorii din Soroca și Briceni. Agenția Naționale pentru Reglementare în Energetică a aprobat noile tarife pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate.

Astfel, consumatorii casnici de la Soroca vor achita un tarif de 15,39 de lei pentru un metru cub, iar consumatorii noncasnici vor achita un tarif de 35,20 lei pentru metrul cub de apă. Serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate – pentru consumatorii casnici în mărime de 1,60 lei/m3, pentru consumatorii noncasnici în mărime de 12,33 lei/m3.

Consumatorii de la Briceni vor achita pentru apă 19,22 lei metrul cub, cu 1,93 lei metrul cub mai puțin decât tariful solicitat. Pentru canalizare tariful stabilit este de 25,88 lei pentru un metru cub, cu 53 de bani mai puțin decât tariful solicitat operator.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un mijloc de transport în valoare de 700 000 de lei a fost sechestrat de ARBI. Ce alte bunuri au fost indisponibilizate, săptămâna trecută

Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a CNA a emis o ordonanță de sechestru, în baza delegației Serviciului...

Şeful mafiei siciliene Matteo Denaro a murit

Celebrul şef al mafiei siciliene Matteo Messina Denaro, capturat în ianuarie după trei decenii de când a fugit, a...
  sursa: cursbnm.md