fbpx
26.4 C
Бэлць
vineri, iunie 21, 2024

/VIDEO/ Atac armat la o universitate din Rusia. Cel puțin trei mii de studenți se aflau în instituție

Citește și:

Clipe de groază pentru studenții Universității de Stat din Perm, după ce o persoană a început să împuște cu o armă în una dintre clădirile instituției.

Luni, o persoană necunoscută a intrat în clădirea universității și a deschis focul. Unii dintre studenți s-au închis de atacator în sălile de clasă ale universității, iar alții au sărit pe fereastră. Oamenii legii urmăresc locul„, scrie presa locală.

Ministerul Sănătății din regiune a raportat că 19 persoane au fost rănite, cinci persoane au murit.

Grupul oficial al Universității de Stat Perm de pe VKontakte a postat un apel pentru ca studenții să se închidă în sălile de clasă și să rămână pe locuri.

Dacă sunteți în prezent la universitate, dacă sunteți în clasă, vă rugăm să încercați să închideți din interior și să rămâneți la locul vostru”, este menționat în mesaj.

De asemenea, grupului i se cere să părăsească campusul. „Dacă sunteți în campus, părăsiți zona, dacă este posibil. Dacă mergeți la universitate, întoarceți-vă înapoi„, – a spus în mesaj.

Serviciul de presă al universității a indicat că aproximativ 3 mii de studenți se aflau în incinta mai multor clădiri ale universității în momentul împușcării.

Aproximativ trei mii de persoane se aflau în mai multe clădiri situate în campus. Personalul și studenții au fost în mare parte evacuați, unii se află în sălile de clasă sigure ale altor clădiri„, a declarat sursa agenției.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un copil din Ocnița, internat în stare gravă la spitalul din Bălți. A căzut dintr-un pom

Un copil de 9 ani s-a ales cu un traumatism abdominal după ce a căzut dintr-un copac. Totul s-a...

Tatăl lui Guguță a murit la 92 de ani. Spiridon Vangheli a trecut la cele veșnice

Spiridon Vangheli a murit la vârsta de 92 de ani, la o săptămână de la ziua lui de naștere,...
  sursa: cursbnm.md