fbpx
24.1 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

Automobil scos din circulație în Lituania depistat în raionul Briceni

Citește și:

Un automobil de marca Mitsubishi Pajero radiat din circulație de către autoritățile lituaniene, a fost depistat de polițiștii frontierii în raionul Briceni.

La o distanță de trei sute metri de linia frontierei de stat a fost observat de către oamenii legii, un mijloc de transport care se deplasa dinspre localitate Grimăncăuți spre un câmp din apropiere. La volanul mașinei se afla un bărbat în vârstă de 57 ani, originar din satul Grimăncăuți, raionul Briceni.

Automobilul era înmatriculat în Lituania și fabricat în anul 2003, conform datelor guvernamentale ale Lituaniei mijlocul de transport era scos de la evidență, fiind semnalat ca „distrus” în legătură cu decesul proprietarului.

La fel, cercetările ulterioare au stabilit că numărul de îmatriculare nu este valabil, cât și revizia tehnică și asigurarea auto sunt expirate, iar termenul de admitere temporară pe teritoriu vamal al Republicii Moldova era depășit de aproximativ 3 ani.

Autoturismul a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Briceni până la elucidarea tuturor circumstanțelor. Polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea luării deciziei obiective privind săvârșirea unei infracțiuni sau contravenții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...

Explozie puternică la o fabrică de tequila din centrul Mexicului: 5 persoane au decedat

O explozie la o fabrică de tequila Jose Cuervo din centrul Mexicului a ucis cel puţin cinci persoane şi...
  sursa: cursbnm.md