fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

Autoritatea Aeronautică Civilă a suspendat Certificatul de Operator Aerian al Air Moldova

Citește și:

Autoritatea Aeronautică Civilă a suspendat Certificatul de Operator Aerian (AOC) al companiei Air Moldova până pe data de 31 octombrie curent, din cauza lipsei a cel puțin o aeronavă ce ar deține un certificat de navigabilitate valabil. Astfel, toate zborurile operate de operatorul aerian sunt anulate, iar pasagerii sunt îndemnați să solicite rambursarea costului biletelor.

Certificatul de navigabilitate al aeronavei a expirat la 21 august curent, iar în lipsa certificatului de navigabilitate valabil care denotă operabilitatea aeronavei, compania aeriană nu poate deține un Certificat de Operator Aerian, notează Autoritatea Aeronautică Civilă.

Amintim că Air Moldova și-a anulat, în ultimele luni, repetat, toate zborurile din cauza situației financiare precare din interiorul companiei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...

/VIDEO/ Biserica din lemn din satul Măcăreuca riscă să se prăbușească. Autoritățile nu au mijloace financiare

Biserica din lemn din satul Măcăreuca, are peste 230 de ani, iar ultima slujbă a fost ținută anii 90 https://youtu.be/B1bPDgzS3PA „Ați...
  sursa: cursbnm.md