fbpx
18.8 C
Бэлць
luni, iunie 24, 2024

Bărbat din Fălești, condamnat la 11 ani de închisoare, după ce a ucis proprietarul unei case de schimb valutar

Citește și:

Un bărbat de 61 de ani a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru omor săvârșit cu premeditare. Conform sentinței Judecătoriei Bălți din 28 septembrie, acesta își va executa pedeapsa într-un penitenciar de tip închis.

Bărbatul este acuzat că, la data de 23 decembrie 2012, în timp ce se afla în incinta casei de schimb valutar amplasată în or. Fălești, în urma unor relații ostile apărute spontan cu victima, a efectuat trei împușcături în direcția ultimului, cauzându-i leziuni corporale periculoase pentru viața și sănătatea persoanei, în rezultatul cărora a intervenit decesul victimei, care s-a dovedit a fi proprietarul casei de schimb valutar.

Măsura preventivă sub formă de arest preventiv aplicat în privința inculpatului a fost menținută de către instanța de judecată, până la intrarea sentinței în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Nou curriculum școlar. Părinții se arată mulțumiți

Prevederile noului curriculum școlar sunt apreciate de părinți, care cred că acestea vor ajuta la atingerea unui nou nivel...

Un bărbat de 31 de ani s-a înecat în lacul dea Valea Trandafirilor: A fost căutat toată noaptea de scafandrieri

O persoană și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. În seara zilei de 22 iunie...
  sursa: cursbnm.md