fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

Bebeluş de aproape 4 luni, găsit mort, într-o cutie, în faţa unui spital

Citește și:

Un bebeluş de doar 16 săptămâni a fost găsit mort, într-o cutie, în faţa unui spital din londrul Londrei. Descoperirea sumbră a fost făcută de un trecător, scrie unica.md. 

Un bebeluş de 16 săptămâni a fost găsit mort în faţa spitalului Barnet din nordul Londrei, luni dimineaţă, în jurul orei 9:00. Poliţia face un apel disperat pentru găsirea mamei, cu scopul de a-i oferi asistenţa necesară.

Ofiţerii au fost chemaţi de urgenţă la faţa locului, după ce a fost descoperit bebeluşul de 16 săptămâni, fără viaţă, abandonat într-o cutie, în faţa spitalului.

Poliția crede că cutia a fost lăsată de un bărbat în vârstă de 30 de ani, purtând haine de culoare închisă. Autorităţile fac un apel public pentru găsirea mamei, potrivit Mirror și Observator.

„În acest moment, prioritatea noastră este să ne asigurăm că mama este bine și că primește asistența medicală corespunzătoare. Urmează o perioadă traumatizantă pentru ea și dorim să ia legătura fie cu noi, fie cu medicul ei local, fie cu un spital. Credem că cutia a fost lăsată de un bărbat în vârstă de 30 de ani, care purta haine de culoare închisă. De asemenea, l-aș încuraja să se prezinte la secţie pentru a ne putea ajuta cu informaţii”, a declarat inspectorul detectiv Matt Coad.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Un ucrainean a depus o plângere penală la un tribunal din Argentina împotriva forțelor de ocupație ruse care l-au...

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...
  sursa: cursbnm.md