fbpx
15.9 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

Boris Johnson a câştigat peste un milion de euro din discursurile ţinute de când nu mai este premier

Citește și:

Fostul premier Boris Johnson a încasat peste un milion de lire sterline (circa 1,2 milioane de euro) din discursurile pe care le-a susţinut de când a părăsit în septembrie conducerea guvernului britanic, relatează miercuri agenţia EFE, transmite DIGI24.RO. 

Potrivit declaraţiilor de interese transmise parlamentului de la Londra, pentru trei discursuri din luna noiembrie Boris Johnson a primit peste 750.000 de lire sterline.

Aceste discursuri au fost susţinute la compania de investiţii în sectorul bancar Centerview Partners, la o reuniune a postului CNN Global desfăşurată în capitala portugheză Lisabona, al treilea fiind un articol în ziarul indian Hindustan Times.

Fostul premier conservator britanic a încasat încă 276.000 de lire sterline pentru un discurs susţinut în octombrie faţa Consiliului agenţilor de asigurări, scrie Agerpres.

Johnson şi-a anunţat demisia în iulie, după ce rezistase mult timp în faţa contestatarilor din propriul partid şi scandalurilor eclipsate o perioadă de războiul început de Rusia împotriva Ucrainei pe 24 februarie, remarcându-se de atunci prin susţinerea fermă faţă de Kiev, mai ales prin ajutorul militar oferit.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md