fbpx
16.4 C
Бэлць
miercuri, octombrie 4, 2023

Bunicilor, stați acasă!

Citește și:

O companie de creditare din Republica Moldova, în parteneriat cu Misiunea Socială Diaconia, dă start astăzi Campaniei „Bunicilor, stați acasă!”. Acțiunea socială are drept scop protejarea persoanelor în etate de riscul contaminării cu noul Coronavirus, prin oferirea de produse de primă necesitate vârstnicilor din zonele de risc major de molipsire.
Persoanele vârstnice sunt cele mai vulnerabile în fața pandemiei COVID-19. În contextul situației excepționale declarate în țară și a carantinei, bunicii sunt cei care rămân fără ajutorul necesar și produse de primă necesitate.
Astfel, începând cu 13 aprilie 2020, reprezentanții companiei, echipați cu produse alimentare, de igienă și articole sanitare, vor vizita persoane în etate pentru a le oferi sprijinul necesar. În susținerea acestui scop nobil s-au alăturat și membrii Misiunii Sociale a Mitropoliei Basarabiei „Diaconia”, care vor oferi ajutor în distribuirea bunurilor beneficiarilor campaniei.


„Am decis să oferim sprijinul nostru persoanelor ajunse la vârsta de aur, deoarece anume ei sunt acum cei mai fragili și expuși pericolului pandemiei de coronavirus. Mulțumim Misiunii Sociale Diaconia pentru că s-a alăturat inițiativei noastre de a oferi sprijin bunicilor din zonele vulnerabile. Este admirabilă dedicația dumnealor, de a fi alături de cei care cu adevărat au nevoie de ajutor în special în aceste vremuri dificile.”, a declarat Lilian Guzun, CEO Iute Credit Moldova.


Echipa companiei de creditare și Misiunea Socială a Mitropoliei Basarabiei „Diaconia” îndeamnă cetățenii să se alăture campaniei și să fie alături de cei care acum au nevoie cel mai mult de ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Oamenii din nordul țării despre modificările Codului Electoral: „Dacă au furat, o să mai fure”

Parlamentul a votat, astăzi 4 octombrie, în lectură finală modificările Codului Electoral. Potrivit noilor prevederi persoanele care sunt bănuite,...

/VIDEO/ ONG-uri din mai multe țări se unesc în lupta împotriva corupției. La Bălți se organizează o conferință cu invitați internaționali

Bunele practici dar și strategii comune în domeniile transparenței decizionale, prevenirii și combaterii corupție în țările Parteneriatului Estic sunt...
  sursa: cursbnm.md