fbpx
36.2 C
Бэлць
vineri, iulie 12, 2024

Camioane blocate la Vama Leușeni. România a intensificat verificările în legătură cu informațiile despre contrabanda cu țigări

Citește și:

Serviciul Vamal al Republicii Moldova informează că, la această oră se atestă un trafic sporit de camioane cu marfă în postul vamal Leușeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, scrie jurnal.md. 

Potrivit informațiilor, pornind de la unele învinuiri și informații nejustificate valoric apărute în Republica Moldova, referitor la creșterea semnificativă a contrabandei cu țigări, autoritățile de control la frontieră din partea română au intensificat controalele, ceea ce duce la creșterea timpilor de traversare a frontierei pentru camioane.

În ultimele 24 de ore funcționarii postului vamal Leușeni au perfectat pe sensul de ieșire din țară 276 camioane (comparativ cu 380-490 camioane în zilele anterioare), acele care au trecut spre control la autoritățile din România.

Serviciul Vamal întreprinde toate măsurile pentru fluidizarea traficului transfrontalier de mărfuri și face apel către transportatori să manifeste spirit de înțelegere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Omorul de la Rîșcani din 2008. Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare

Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce împreună cu iubita a omorât soțul femeii...

/VIDEO/ S-au împărtășit și au sfințit fructele. Creștinii ortodocși îi cinstesc astăzi pe Apostolii Petru și Pavel

Creștinii ortodocși din Republica Moldova îi cinstesc astăzi pe Apostolii Petru și Pavel https://youtu.be/d4nQ7EnzUpY?t=1 „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns...
  sursa: cursbnm.md