fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

Capul grupării criminale, implicat în contrabanda de țigări, depistată în raionul Edineț, eliberat de judecători

Citește și:

Capul grupării criminale, implicat în contrabanda de țigări, depistată în raionul Edineț, reținut de oamenii legii și trimis în judecată, a fost eliberat de judecători și plasat în arest la domiciliu.

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a decis faptul că plasarea în arest preventiv este o măsură prea severă pentru capul grupului criminal.

Prin urmare, magistrații au dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, chiar dacă procurorii au prezentat suficiente probe pentru plasarea făptuitorului în arest preventiv.

Astfel, procurorii vor contesta această măsură dispusă de judecători și vor reitera solicitarea inițială de plasare a acestuia în arest preventiv, inclusiv din motivul că asupra învinuitului, acuzat de comiterea infracțiunii cu caracter transfrontalier, planează riscul eschivării, după ce a evadat de la locul comiterii faptelor investigate, s-a ascuns de oamenii legii și a fost anunțat în căutare.

Acesta este acuzat de către procurori pentru organizarea comiterii a trei infracțiuni: contrabandă, trecerea ilegală a frontierei de stat și survolarea ilegală a spațiului aerian. În comiterea acestor  infracțiuni sunt implicați și cetățeni străini, dintre care unii deja au fost deferiți justiției.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Fermierii pot solicita subvenții în avans pentru proiecte de îmbunătățire, ameliorare și protecție a solului

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță lansarea apelului de depunere a cererilor de solicitare a subvenției în avans pentru...

Cazuri de tranportare ilegală a lemnului în raionul Drochia

Trei cazuri de transportare ilegală a lemnului au fost depistate la marginea satului Mîndîc din raionul Drochia. Volumul total...
  sursa: cursbnm.md