fbpx
26.4 C
Бэлць
vineri, iunie 21, 2024

Câți deputați s-au imunizat împotriva Covid-19. Grosu: „Vă rog, haideți să ne vaccinăm”

Citește și:

Ședința Parlamentului de astăzi a început cu prezentarea datelor despre câți deputați s-au imunizat împotriva Covid-19. Față de ședința anterioară, numărul deputaților vaccinați a crescut. Dacă anterior au fost vaccinați 72 de parlamentari, la ședința de astăzi certificate de vaccinare, au prezentat 81 de deputați.

Fracțiunea PAS este lider, la capitolul imunizări. 92 la sută dintre deputați au prezentat certificate de vaccinare. Aceștia sunt urmați de deputații BCS cu 62,5% de persoane vaccinate și deputații ȘOR, cu 50% de persoane imunizate.

PAS- din 63 de deputați, 58 sunt vaccinați

BCS-  din 32 de deputați, 20 sunt vaccinați

ȘOR- din 6 deputați, 3 sunt vaccinați.

Totodată, un deputat PAS a prezentat Președintelui Parlamentului un document, care confirmă ori prezența anticoripilor, ori un test PCR negativ.

Igor Grosu a menționat că, începând cu ziua de astăzi, fiecare ședință plenară va începe cu prezentarea certificatelor Covid-19.

Voi face acest lucru, de fiecare dată. Noi trebuie să fim exeplu pentru cetățeni, măcar din respect pentru medici, care trec iarăși printr-o perioadă complicată. Vă rog, haideți să ne vaccinăm”, a menționat Grosu.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Roadă avem, preț nu avem”. Agricultorii din nordul țării au început recoltarea grâului și orzului

În nordul țării au pornit combinele. https://youtu.be/TbPWYkR3JeA DORIN RUSU, jurnalist TVN: „În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar...

Un copil din Ocnița, internat în stare gravă la spitalul din Bălți. A căzut dintr-un pom

Un copil de 9 ani s-a ales cu un traumatism abdominal după ce a căzut dintr-un copac. Totul s-a...
  sursa: cursbnm.md