fbpx
4.7 C
Бэлць
vineri, decembrie 1, 2023

Condiții mai bune la USARB. Universitatea a primit 40 de milioane de lei pentru renovare

Citește și:

Studenții și profesorii de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi vor beneficia de condiții mai bune de instruire și muncă.

Mai multe laboratoare didactice și spații digitale vor fi renovate, dotate cu mobilier, echipament TIC și materiale de instruire pentru a facilita accesul la noi resurse educaționale.

Renovările sunt realizate în cadrul Proiectului „Învățământul Superior din Moldova” implementat de Ministerul Educației și Cercetării cu suportul financiar al Băncii Mondiale. Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi a primit granturi pentru 3 subproiecte în valoare totală de aproape 40 mln lei (1 milion 980 mii euro).

Proiectul „Învățământul Superior din Moldova” are drept obiectiv îmbunătățirea mecanismelor de asigurare a calității, finanțării și managementului învățământului superior, precum și modernizarea și dotarea instituțiilor de învățământ din țară pentru racordarea sistemului educațional la cerințele pieței forței de muncă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Moment istoric în nordul țării: A fost pusă piatra de temelie a Catedralei Românești, la Bălți

Într-o ceremonie plină de solemnitate, astăzi, la Bălți, a fost pusă piatra de temelie a Catedralei Românești. Momentul este...

Este Moldova pregătită să adopte Agenda europeană privind clima?

În 2023 a fost înregistrată cea mai călduroasă lună septembrie din istoria măsurătorilor meteorologice în mai multe țări europene....
  sursa: cursbnm.md