fbpx
13.1 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Conducerea PNL din România s-a întâlnit cu reprezentanții săi din Republica Moldova

Citește și:

Biroul Politic al PNL Diaspora din Republica Moldova s-a întrunit, în această dimineață, la Chișinău. Evenimentul a fost prezidat de conducerea de vârf a partidului – liderul formațiunii Nicolae Ciucă, președintele organizației Diaspora, Rareș Bogdan, liderul filialei locale, Adrian Dupu, europarlamentarul Siegfried Mureșan şi secretarul internațional al PNL, Mihaela Paraschiv.

La întâlnire au participat și o parte din primarii PNL din stânga Prutului, conducători de municipii, oraşe, comune şi sate, care vor coordona organizațiile raionale și regionale. În cadrul reuniunii s-a discutat despre situația politică din România și Republica Moldova și despre strategia PNL pentru alegerile din acest an.

De menționat că PNL a câștigat în Republica Moldova ultimele trei rânduri de alegeri, iar organizația locală își propune să aibă aceleași rezultate și în acest an.

Președintele Nicolae Ciucă le-a mulțumit liberalilor din stânga Prutului pentru toată munca depusă, pentru că reprezintă un exemplu pentru celelalte organizații din afara granițelor României și i-a asigurat de toată susținerea sa.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Rusia vrea să reia discuțiile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din aprilie 2022, de la Istanbul

Regimul de la Kremlin ar vrea să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din martie-aprilie...

/VIDEO/ Aproape 200 de asistenți sociali din Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie

Aproape 200 de asistenți sociali din municipiul Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie. Chiar dacă de la...
  sursa: cursbnm.md