fbpx
8.9 C
Бэлць
sâmbătă, martie 2, 2024

Cum comentează președinția Ucrainei interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin

Citește și:

Consilierul prezidenţial Mîhailo Podoliak a condamnat vineri interviul luat lui Vladimir Putin de controversatul comentator politic american Tucker Carlson, considerându-l „o încercare incontestabilă” de a legitima agresiunea militară rusă împotriva Ucrainei, scrie adevarul.ro

„Orice conversaţie/interviu cu entitatea (sic) Putin este o încercare incontestabilă de a legaliza «regulile canibalului rus» (asasinate în masă, violenţă exemplară, confiscarea/furtul proprietăţilor altor, distrugere) în tradiţia politică occidentală”, a scris Podoliak pe contul său de X.

Podoliak a adăugat că „încercarea” lui Putin de a „justifica” genocidul ucrainenilor nu schimbă realitatea războiului şi nici nu „readuce Rusia la civilizaţie”.

Fosta vedetă a postului de televiziune Fox News, Tucker Carlson, a difuzat joi un interviu controversat cu Putin în care liderul de la Kremlin a încercat să explice motivele sale din spatele invadării Ucrainei.

În interviul de peste două ore, Vladimir Putin i-a spus, între altele, lui Carlson că o înfrângere a Rusiei în Ucraina este „imposibilă” şi că exclude ideea invadării unui stat membru NATO.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum vrea Dubai să construiască cel mai mare aeroport din lume, care va gestiona peste 160 de milioane de pasageri pe an

În urmă cu puțin mai mult de 10 ani, în octombrie 2013, un A320 al companiei Wizz Air care...

UE va examina un nou ajutor de apărare pentru R. Moldova

Europenii iau în calcul un ajutor suplimentar de apărare pentru Republica Moldova în condiţiile în care Rusia își continuă...
  sursa: cursbnm.md