fbpx
-2.7 C
Бэлць
sâmbătă, decembrie 9, 2023

De ce capacele de pix au găuri în ele

Citește și:

Unul dintre marile mistere ale vieții a fost, în sfârșit, rezolvat: de ce capacele de pixuri au găuri în ele?

Este o întrebare care a nedumerit omenirea încă de la începuturile timpului, dar există o explicație foarte simplă. În timp ce unii oameni cred că are legătură cu curgerea cernelii, motivul real este de fapt mult mai important, scrie alephnews.ro.

Potrivit Bic, gaura este un element cheie de siguranță. Site-ul gigantului stilourilor explică: „Motivul pentru care unele pixuri BIC® au o gaură în capac este acela de a împiedica capacul să blocheze complet căile respiratorii în cazul în care este inhalat accidental. Acest lucru este cerut de standardele internaționale de siguranță ISO11540, cu excepția cazurilor în care capacul este considerat prea mare pentru a reprezenta un pericol de sufocare.”

Informația vitală a fost împărtășită și pe pagina de Instagram Zack Films. Într-o postare pe contul său, Zack a explicat de ce companiilor precum Bic li se cere să se asigure că capacele lor au găuri pentru a proteja clienții.

În videoclipul său, Zack spune: „Vedeți, este suficient spațiu pentru fluxul de aer în cazul în care capacul rămâne blocat în gâtul cuiva”.

Iar pentru mulți oameni, a fost prima dată când au auzit despre acest lucru. Un utilizator a spus: „Nu am știut niciodată de ce. Mulțumesc pentru dezvăluire”.

Unii, însă, nu au fost la fel de impresionați. „Știri foarte vechi”, a spus unul, în timp ce altul a comentat: „Toată lumea știe asta până acum”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Două vinuri spumante moldovenești, în top 10, la concursul „Effervescents du Monde 2023” din Franța

Vinurile spumante moldovenești au obținut cinci medalii de aur și șapte medalii de argint în cadrul concursului internațional „Effervescents...

Igor Grosu, la Forumul Primarilor: Parlamentul va reexamina Codul electoral în vederea înăspririi sancțiunilor privind coruperea alegătorilor

După scrutinul local din această toammă, Parlamentul va reexamina Codul electoral în vederea înăspririi sancțiunilor privind coruperea alegătorilor. Declarația...
  sursa: cursbnm.md