fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

Din aprilie- fără compensații. Precizările Ministrului Muncii și Protecției Sociale

Citește și:

De la 1 aprilie, cetățenii nu vor mai primi compensații la achitarea facturilor. Ministrul Muncii și Proetecției Sociale, Alexei Buzu a declarat că luna martie a fost ultima când s-au mai oferit compensații pentru achitarea facturilor.

„Compensațiile pentru perioada rece a anului se finalizează la sfârșitul lunii martie. Sperăm că zilele reci nu vor dura atât de mult. Pentru guvern a fost important să depășim cu bine această iarnă, au fost luate decizii extrem de complicate, toți colegii mei din ministere au trebuit să facă reduceri din bugetele proprii pentru a ne asigura că avem resursele necesare pentru a asigura compensațiile în această perioadă. Înțelegem că există această problemă, dar trebuie să fim foarte prudenți cu modul în care gestionăm resursele. Urmează o nouă perioadă rece și trebuie să ne pregătim temeinic și pentru atunci”, a punctat ministrul.

Precizăm că două ierni la rând, cetățenii Republicii Moldova au primit compensații pentru achitarea energiei electrice, gazelor naturale și agentului termic.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Tradițiile nu se uită la Prepelița. De hramul satului, copiii s-au întrecut la trântă pentru iepure și cocoș

Distracție mare a fost miercuri la hramul satului Prepelița din raionul Sîngerei. https://youtu.be/NH23sKHu4_4 IULIAN ERIMEI, primarul comunei Prepelița, raionul Sîngerei: „Satul...

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...
  sursa: cursbnm.md