fbpx
16.1 C
Бэлць
miercuri, aprilie 24, 2024

Două mașini au fost cuprinse de flăcări în Noaptea Învierii

Citește și:

Două autovehicule au fost cuprinse de flăcări în Noaptea Învierii, iar un bărbat a ajuns la spital după ce s-a ales cu arsuri, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Potrivit primelor informații, incendiile au fost provocate de o lumânare și o candelă lăsate aprinse.

Primul caz a avut loc în localitatea Ciorăscu din raionul Criuleni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:48. Potrivit informațiilor un automobil de model Toyota a luat foc, după ce conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a adormit în mașină cu lumânarea aprinsă.

În urma incendiului mașina a fost distrusă totalmente, iar bărbatul s-a ales cu arsuri de gradul II la membrele superioare, fiind ulterior preluat la spital de serviciul de asistență medicală unde a primit îngrijirile de rigoare, refuzând spitalizarea.

Un alt caz de ardere a unui autoturism s-a produs la ora 3:30 pe strada Vlaicu Pârcălab din capitală. Aici o mașină de model Skoda a luat foc după ce în autoturism a fost lăsată o candelă aprinsă. Autovehiculul a fost distrus în proporție de 70 %. Victime nu s-au înregistrat.

Circumstanțele ambelor cazuri se stabilesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Serviciul Hidrometeorologic de Stat explică fenomenul neobișnuit influențat de praful saharian

Începând cu noaptea de 24.04.2024 și cu menținerea zilei de astăzi, suntem martori la un fenomen meteorologic mai neobișnuit,...

Parcul central din municpiul Bălți îi va purta numele lui Mihai Volontir

Parcul central din municpiul Bălți va purta numele lui Mihai Volontir. Decizia fost votată astăzi la ședința consiliului. Pentru...
  sursa: cursbnm.md