fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” se va desfășura în noiembrie, la Palas Mall din Iași, România

Citește și:

Antreprenorii autohtoni își vor putea promova produsele și serviciile în cadrul celei de-a IV-a ediții a Expoziției „Republica Moldova Prezintă”, în perioada 11- 13 noiembrie 2022, la Palas Mall, Iași, România.

În cadrul unei conferințe de lansare a evenimentului, Sergiu Harea, președintele CCI a RM a menționat că expoziția a devenit o platformă bună pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii țării noastre.

După o pauză de trei ani ne reîntoarcem la Iași, de data aceasta mult mai dornici de a prezenta pieței române produsele și serviciile moldovenești, mult mai calitative și competitive. Evenimentul se așteaptă a fi unul de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate la ediția curentă din Baia Mare (23- 25 septembrie) și edițiilor anterioare desfășurate la Iași, Ploiești și Brașov. Ne bucurăm că suntem așteptați la Iași cu atâta ardoare, semn că antreprenorii noștri, la edițiile anterioare, au reușit să câștige admirația consumatorilor ieșeni. În acest context, invităm companiile autohtone, producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile țării și toate sectoarele economiei naționale, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori; întreprinderi și organizații care formează infrastructura activității inovaționale, parcuri tehnologice, zone economice libere, incubatoare de afaceri, companii de consultanță, etc. să transmită cererea de participare până pe data de 25 octombrie 2022”, a declarat Președintele CCI a RM.

Cea de-a IV-a ediție a Expoziției „Republica Moldova Prezintă” este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...

/VIDEO/ Biserica din lemn din satul Măcăreuca riscă să se prăbușească. Autoritățile nu au mijloace financiare

Biserica din lemn din satul Măcăreuca, are peste 230 de ani, iar ultima slujbă a fost ținută anii 90 https://youtu.be/B1bPDgzS3PA „Ați...
  sursa: cursbnm.md