fbpx
23 C
Бэлць
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Femeia diagnosticată cu COVID-19, care a improvizat o funie din cearșafuri și a fugit din spital a mai părăsit o instituție medicală

Citește și:

Femeie în vârstă de 34 ani, diagnosticată cu COVID-19, care a improvizat o funie din cearșafuri și a fugit din Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail” din Capitală, prin geam, în dimineața zilei de 30 aprilie, a fost găsită de polițiști, doar că a fugit a doua oară.

Aceasta este originară din orașul Râbnița, dar are viză de reședință în satul Hincăuți din raionul Edineț. Femeia a fost găsită de către polițiști la data de 3 mai, în localitatea Hincăuți, în casa unui bărbat în vârstă de 66 ani și transportată la Spitalul Raional Edineț.

Însă, când medicii și asistentele erau ocupați cu alți pacienți, femeia a părăsit din nou instituția medicală, expunând asfel riscului mai multe persoane. În mai puțin de două ore, femeia a fost găsită în orașul Edineț. Aceasta a fost întoarsă la spital, fiind păzită în permanență de angajații Inspectoratului de Poliție Edineț.

Reprezentanții Centrului de Sănătate Publică din Edineț au fost informați despre persoanele care au intrat în contact cu femeia fugară în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Avea 37 de tăieturi”. Ce spune fiul femeii ucise de cele două minore la Telenești

"Avea 37 de tăieturi și era toată despicată" spune fiul femeii de 67 de ani ucisă cu cruzime de...

Primul aeroport din lume care nu va mai cere pașapoarte

Începând din 2024, Aeroportul Changi din Singapore nu va mai cere pașapoarte. Aici se va introduce un sistem de...
  sursa: cursbnm.md