fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

Fișa epidemilogică pentru persoanele care vor sta în carantină 14 zile, va putea fi completată online

Citește și:

Fișa epidemilogică, pentru persoanele care vor veni în Republica Moldova, va putea fi completată online. Despre acest lucru a anunțaț Ministerul Sănătății, într-un briefing de presă.

Începând cu cinci octombrie 2021, persoanele care traversează frontiera de stat a R.Moldova, pe sensul de intrare, vor completa fișă epidemiologică doar în format electronic, prin intermediul platformei Web. În acest mod, ne propunem să fluidizăm fluxul de pasageri și să eficientizăm procedurile de completare a fișelor. Datele indicate, vor fi transmise către medicii de familie și poliție, pentru a minitoriza carantina”, anunță ministerul.

Versiunea poate fi tipărită, sau descărcată în telefon.

Fișa epidemiologică poate fi copletată și descărcată aici. Fișa trebuie completată obligatoriu cu minim trei zile înainte de intrare în țară, pentru persoanele care nu dețin nu dețin un certificat de vaccinare COVID-19, rezultatul negativ al unui test PCR valabil 72 ore sau a unui test antigen rapid, valabil 48 ore.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md