fbpx
24.1 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

Foișor amenajat de părinți în ograda unei grădinițe pe timp de carantină

Citește și:

Fără mănuși, dar și fără de măști medicinale de protecție, așa au fost surprinși mai mulți părinți în curtea Grădiniței-Creșe Nr. 2 Spicușor din Bălți. Aceștia executau lucrări de montare a unui foișor în curtea instituției preșcolare. Imaginile au fost trimise redacției TV Nord de către un martor ocular, care a solicitat anonimatul. Acesta susține că lucrările au avut loc pe 19 și 20 martie curent.

Potrivit sursei, materialele de construcție a foișorului au fost oferite de către un donator local și ar valora peste 25 de mii de lei. Aportul părinților fiind cel de a asambla construcția din lemn.

Am încercat să aflăm mai multe detalii despre această construcție, precum și de ce părinții nu au fost echipați corespunzător, însă directorul Grădiniței-Creșe, Alina Melenciuc, a negat implicarea părinților, iar atunci când a fost anunțată că deținem probe media, doamna Melenciuc a întrerupt discuția și a închis telefonul.

Unul dintre părinții ai cărui copil frecventează Grădinița-Creșă nr.2 Spicușor, ne-a expediat sub protecția anonimatului un print-screen dintr-o discuție de grup dintre părinții și directoarea instituției. În mesaj, directorul laudă acțiunile părinților și îi îndeamnă să se implice cât mai activ.

Reprezentanții Direcției Educație Bălți nu ne-au răspuns la apel pentru a ne oferi o reacție în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...

Explozie puternică la o fabrică de tequila din centrul Mexicului: 5 persoane au decedat

O explozie la o fabrică de tequila Jose Cuervo din centrul Mexicului a ucis cel puţin cinci persoane şi...
  sursa: cursbnm.md