fbpx
10.5 C
Бэлць
sâmbătă, martie 2, 2024

Fotbal în grădinițe, un nou proiect al Federației Moldovenești de Fotbal

Citește și:

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) anunță lansarea unui nou proiect pentru copiii din instituțiile de educație timpurie din Republica Moldova – „Fotbal în grădinițe”. Obiectivul acestuia constă în încurajarea micuților din întreaga țară să practice sportul și să ducă un mod de viață sănătos. 

„Inițiativa vine în ajutorul părinților care nu au acces la secțiile de sport sau nu dispun de resurse pentru a-și duce copiii la astfel de activități. În cadrul grădinițelor, copiii vor beneficia de antrenamente de calitate, având la dispoziție echipament și instructori specializați”, anunță FMF.

Federația dă asigurări că activitățile sportive vor fi adaptate nevoilor copiilor. Acestea, precizează sursa, nu se vor limita doar la fotbal, ci vor viza și dezvoltarea generală, coordonarea și motricitatea specifică vârstei. Activitățile urmează să se petreacă în grădinițe în prima sau a doua jumătate a zilei. Fiecare copil se va putea ocupa trei ori pe săptămână, câte 30 min.

Grădinițele care se vor implica în proiect vor beneficia de echipamente specifice, precum mini-porți mobile, mingi, elemente de delimitare a suprafeței de joc, scărițe și veste de joc.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum vrea Dubai să construiască cel mai mare aeroport din lume, care va gestiona peste 160 de milioane de pasageri pe an

În urmă cu puțin mai mult de 10 ani, în octombrie 2013, un A320 al companiei Wizz Air care...

UE va examina un nou ajutor de apărare pentru R. Moldova

Europenii iau în calcul un ajutor suplimentar de apărare pentru Republica Moldova în condiţiile în care Rusia își continuă...
  sursa: cursbnm.md