fbpx
24.1 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

/FOTO/Bolizii de lux ai unei rude a fostului premier și președinte rus Dmitri Medvedev, la frontieră cu Republica Moldova

Citește și:

Mașinile unei rude a fostului premier și președinte rus Dmitri Medvedev au fost stopate la frontieră cu Republica Moldova. În regiunea Vinnița de la frontiera de est cu țara noastră, la punctul de control Moghilev-Podolsk – Otaci, Biroul de Stat de Investigații a Ucrainei a reținut trei Rolls-Royce-uri.

Maşinile au fost la un pas de a ajunge în ţara noastră, dar în acest moment continuarea deplasării acestora spre destinație este interzisă, scrie Mind citând informații oficiale furnizate de instituţie.

Este vorba despre un Rolls-Royce Phantom produs în 2019 valoarea căruia depășește 15 milioane de grivne și un Rolls-Royce Cullinan produs în 2021, estimat la 19 milioane de grivne ucrainești, ambele înregistrate pe compania Karpe Rentals cu adresă în Kiev, lângă Palatul Sporturilor.

Automobilele sunt în uzul proprietarului centrului comercial Gulliver (localizat pe aceeaşi adresă), el fiind şi posesorul rețelelor de magazine de electrocasnice Eldorado și Technopolis. Este cunoscut şi numele acestui om de afaceri – oligarhul Viktor Polişciuk, rudă apropiată cu fostul preşedinte rus Dmitrii Medvedev, soţia lui Polişciuk fiind nepoata soţiei lui Medvedev.

Polişciuk, în vârstă de 45 de ani, şi-a câștigat faima publică în timpul președinției lui Viktor Ianukovici. Mai este cunoscut în ţara vecină drept șef neoficial al regiunii Kiev şi este considerat un adevărat cunoscător al mașinilor de lux cu așa-numitele „numere la modă” (cele mai multe dintre ele au plăcuțe de înmatriculare cu cifrele 0001).

Tot în acelaşi punct de trecere a frontierei a fost reţinut un alt Rolls-Royce Cullinan, produs în 2019 (КА0025ММ). SUV-ul de lux este înregistrat pe numele unei copile născute în 2019, cetățeană a Federației Ruse, Andriana Andreevna Imanali.

Potrivit informațiilor preliminare, ea este fiica cetățeanului rus, interlopul Imanali (Rodina) Andrian Mihailovici alias Andrei Rostovski sau Poluzveri.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

10 români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate...

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...
  sursa: cursbnm.md