fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/FOTO/ Doi bărbați din raionul Briceni au încercat să ajute un ucrainean să traverseze ilegal frontiera, contra sumei de 3000 dolari

Citește și:

Poliția de Frontieră și PCCOCS au dat peste cap planurile a doi locuitori din raionul Briceni, după ce au încercat să ajute un ucrainean să traverseze ilegal frontiera, contra sumei de 3000 dolari.

Cetățenii moldoveni au fost depistați la doi kilometri de punctul de trecere al frontierei Grimăncăuți, Briceni, iar cetățeanul ucrainean de 24 de ani era ascuns la 300 metri distanță, după o remorcă.

După cercetarea locului, precum și căile de acces în zona de frontieră, într-un tufiș de lângă drum a fost găsită și ridicată suma de 3000 dolari, precum și file cu înscrisuri.

În discuție cu oamenii legii, tânărul din Ucraina, a declarat că a sosit până la frontieră cu tatăl său, iar cei doi bărbați din Briceni identificați de către tatăl său prin cunoscuți urmau să-l preia contra sumei de bani ridicate.

Atunci când erau pe cale să fie depistați de oamenii legii, cei doi i-au cerut să se ascundă, ca să evite tragerea la răspundere.

După reținerea tuturor, procurorii le-au formulat învinuirea pentru traversarea ilegală a frontierei de stat, iar aceștia au fost plasați în arest preventiv pentru 15 zile în izolatorul de detenție preventivă al Inspectoratului de Poliție Bălți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md