fbpx
11.8 C
Бэлць
vineri, aprilie 19, 2024

/FOTO/ Doi frați au nevoie de ajutorul oamenilor cu inimă mare. Apelul mamei: „Copilașii mei pot muri în orice moment”

Citește și:

Doi frați au nevoie de ajutorul oamenilor cu inimă mare. Cei doi s-au născut cu imunodeficiență primară combinată. Singura scăpare este transplantul de măduvă, altă soluție nu există.

„Niciodată nu aș fi crezut că vom ajunge într-o situație atât de critică atât de repede. Copilașii mei pot muri în orice moment. Avem nevoie de 690.000 dolari pentru transplantul de măduvă și speram să avem mai mult timp să îi strângem; prin bunătatea voastră am reușit ca în 3 săptămâni să strângem 85.751 dolari. Din păcate ambii copilași au răcit chiar la începutul campaniei de strângere de fonduri și dintr-o răceală banală lucrurile s-au complicat foarte urât. Încerc să vă spun ce se întâmplă acum și cât de groaznic e totul…

Copilașii mei s-au născut fără sistem imunitar, adică celulele care au rol de a lupta cu bacteriile și cu virușii lipsesc din corpul lor. Din această cauză, orice răceală banală îi poate ucide. Boala se numește imunodeficiență primară combinată și este o boală mortală. Singura scăpare este transplantul de măduvă, altă soluție nu există.

În acest moment, în timp ce scriu aceste rânduri, ambii copii sunt răciți și starea lor se înrăutățește pe zi ce trece. Am fost cu ei la spital însă medicul ne-a zis că nu are cu ce să îi ajute, nici măcar cele mai puternice antibiotice nu mai funcționează. Mi-a zis că, dacă nu vreau ca cei mici să moară de o moarte timpurie, atunci trebuie să primească transplantul de măduvă de urgență. Nimic altceva nu îi mai ajută.

Am venit cu ei acasă rugându-mă ca Dumnezeu să îi țină într-o stare stabilă până reușim să strângem toți banii, însă știu că suntem într-o cursă contra-cronometru. Acasă am continuat tratamentul sugerat de medic, însă așa cum a zis și el, nici măcar antibioticele nu-și mai fac efectul.

Acum ne pregătim din nou să mergem la spital deoarece tratamentul pe care îl administrez acasă amândurora nu funcționează. Trăiesc mereu cu frica că oricând se poate întâmpla ceva, oricând starea copiilor poate să devină atât de critică încât îi voi pierde. Doamne, te rog nu-mi lua copilașii! Te rog, ajută-ne Doamne să mergem la tratament, ajută-mă să îi țin în viață până când vom reuși să strângem toți banii.

Suma donată de voi, dragi îngeri, este enormă, dar suntem foarte departe de reușită. Îmi este foarte rușine să vin înaintea voastră și să cer mai mult, însă avem nevoie de 690.000 dolari pentru transplantul de măduvă. S-au strâns foarte mulți bani și mi se rupe inima că nu sunt suficienți, că trebuie mai mult, însă din păcate prețul pus pe viața copilașilor mei este enorm”, povestește mama copilului.

Acestea sunt metodele prin care se poate dona cu mențiunea FRATII SIRBU

🕳Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel

🕳Donatii cu cardul în Eur prin Facebook

🕳Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza/doneaza-cu-cardul

🕳 BT Pay: 0752076131

🕳 Trimite sms la 8828 cu textul Fratii Sirbu și donezi 2 euro

🕳 Revolut https://bit.ly/revolutnoel

🕳 Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

🕳Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

🕳Sponsorizări, redirecționare impozit firme: https://asociatianoel.ro/impozit-firme

🕳Donează gratuit 3,5% din impozit completând Formularul 230 https://asociatianoel.ro/formular-230

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ La Viișoara, Edineț, a fost inaugurat un Centru de Consultanță în Afaceri

La Viișoara, Edineț, a fost inaugurat un Centru de Consultanță în Afaceri pentru cei care vor să-și inițieze o...

/VIDEO/ Seniorii din nordul țării sunt mai abilitați în organizarea și implementarea activităților la nivel local

Realizarea inițiativelor locale contribuie la satisfacerea nevoilor de comunicare și participare socială a vârstnicilor. Conform sondajelor desfășurate în 35...
  sursa: cursbnm.md