fbpx
-1.2 C
Бэлць
duminică, decembrie 10, 2023

/FOTO/ Locuitorii orașului Glodeni vor avea o stație nouă de epurare a apelor uzate

Citește și:

Aproximativ 8 600 de oameni vor beneficia de servicii de sanitație de calitate. Aasta după ce în orașul Glodeni lucrările de instalare a noii stații de epurare a apelor uzate se apropie de final. 

Anterior, în cadrul acestui proiect au mai fost montate 3 km de țeavă gravitațională, 1,7 km de țeavă sub presiune și a fost renovată și stația de pompare a apelor uzate.

Aceste lucrări de construcție-montaj sunt executate în cadrul unui proiect finanțat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL) și implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord.

Valoarea proiectului „Sisteme de sanitație moderne pentru cetățenii raionului Glodeni” constituie 18,56 mil. lei, din care 16,71 mil. lei – alocate din sursele FNDRL. Primăria orașului Glodeni a contribuit cu 1,85 mil. lei, ceea ce reprezintă 10% din valoarea totală a proiectului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Tânărul de 19 ani, din Ialoveni, dispărut acum câteva zile- găsit mort

Astăzi, în jurul orei 12:00, în extravilanul satului Bardar a fost depistat decedat un tânăr cu vârsta de aproximativ...

Joe Biden fuge de întrebările despre fiul său acuzat într-un nou dosar. Hunter: „Încearcă să mă omoare”

Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden, a declarat vineri, 8 decembrie curent, că atacurile pe care le primeşte...
  sursa: cursbnm.md