fbpx
13.7 C
Бэлць
marți, mai 28, 2024

/FOTO/ Marina Tauber, decorată cu Ordinul Prieteniei din partea lui Putin. „Mulțumesc din toată inima pentru cooperare”

Citește și:

În timp ce Ucraina continuă să fie bombardată de trupele rusești, deputata Marina Tauber, se laudă că a fost decorată cu „Ordinul Prieteniei” la inițiativa președintelui rus, Vladimir Putin.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie din Piața Roșie, unde apare cu ordinul în mână și medalia la piept.

„Un eveniment marcant în viața mea, care ne responsabilizează și care confirmă încă o dată că Rusia nu a întors spatele țării noastre, chiar și după o serie de scandaluri și încercări ale autorităților oficiale de a rupe toate legăturile cu ea. Veaceslav Volodin, Președintele Dumei de Stat a Rusiei, mi-a înmânat Ordinul Prieteniei la ordinul Președintelui Vladimir Putin. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. Acest lucru este foarte important pentru mine personal și pentru întregul bloc Victorie”, a scris deputata pe pagina sa de Facebook.

Tot în aceeași postare deputata i-a mulțumit lui Vladimir Putin pentru cooperarea și sprijinul acordat țării noastre: „Încă o dată, din toată inima, le mulțumesc Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, și Președintelui Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, pentru cooperarea și sprijinul acordat țării noastre!”

Pe 9 mai, Marina Tauber, bașcana Găgăuziei Evghenia Guțul și oligarhul Ilan Șor au fost prezenți la parada de la Moscova. Purtătorul de cuvânt al Executivului a spus că aceștia „au preferat să fie alături de Kremlin, elogiind războiul, decât alături de moldoveni celebrând pacea”. Potrivit lui Daniel Vodă, cei trei nu au reprezentat Moldova așa cum a declarat bașcana. „Evghenia Guțul nu este membră a executivului, aceasta nu reprezintă Republica Moldova și nu reprezintă oamenii întregii țări”, a mai spus acesta.

Au preferat să fie alături de Kremlin, elogiind războiul decât alături de moldoveni celebrând pacea. În timp ce aici, în capitala Republicii Moldova, pe emblematica Piață a Marii Adunări Naționale, mii de oameni celebrează pacea, libertatea și Europa, vedem că trei persoane au stat la Kremlin, în țara care a readus războiul pe continentul european și se prefac că reprezintă Republica Moldova. Nu este așa. Evghenia Guțul nu este membră a executivului, aceasta nu reprezintă Republica Moldova și nu reprezintă oamenii întregii țări.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/METEO/ Meteorologii prognozează pentru astăzi ploi pe întreg teritoriul țării

Pentru astăzi, 28 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de...

Poate l-ați văzut undeva. Un copil din Bălți, dispărut

A ieșit din Teatrul Național Vasile Alecsandri din municipiul Bălți și este de negăsit. Turcu Andrei Ivan, anul nașterii ...
  sursa: cursbnm.md