fbpx
2.6 C
Бэлць
marți, decembrie 5, 2023

/FOTO/ Polițiștii din Edineț au stopat un automobil, iar un pasager a aruncat două pachete peste geam. Trei tineri, cercetați penal

Citește și:

Polițiștii Inspectoratului de poliție Edineț sub conducerea procuraturii raionului Edineț au împiedicat activitatea ilicită a trei persoane originare din nordul țării.

La 19 noiembrie 2023, aproximativ la ora 23:55 în mun. Edineț, oamenii legii au stopat un automobil de marca „Mercedes” în care se aflau 3 persoane. În timpul verificării șoferului, pasagerul de pe bancheta din spate a deschis ușa și a aruncat două pachete ambalate, unul alb și unul negru. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Edineț în componență deplină.

În urma cercetării la fața locului, în unul din  pachete a fost depistată o masă vegetală de culoare brună-cenușie cu miros specific asemănător cu cel al cânepii. În celălalt pachet au fost depistate 3 tuburi de la seringi în care se afla o substanță mărunțită de culoare brună-cenușie cu miros specific celui de cânepa și 3 tuburi în care se afla o substanță de culoare cafenie asemănătoare cu hașișul.

Valoarea totală a drogurilor depistate se estimează la 300 000 de lei.

În urma documentării persoanelor, s-a stabilit că șoferul era un tânăr de 19 ani originar din raionul Drochia, pasagerii săi fiind un bărbat de 25 de ani din același raion și un bărbat de 39 de ani originar din mun. Bălți. Toate trei persoane sunt anterior condamnate pentru diferite infracțiuni.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pe faptul circulației ilegale a drogurilor (art. 217/1 alin.(3) lit.b) din Codul Penal), iar toate cele trei persoane au fost reținute.

La moment se petrec și alte acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

O dronă a armatei nigeriene a ucis din greşeală 85 de civili, majoritatea femei și copii

O dronă a armatei nigeriene a ucis din greşeală cel puţin 85 de civili, duminică, într-un sat din statul...

/VIDEO/ O clădire veche de aproape 100 de ani din orașul Lipcani, ar putea fi transformată într-un azil pentru bătrâni, cu ajutorul Poloniei

O clădire veche de peste 100 de ani de la marginea orașului Lipcani, care se află într-o stare deplorabilă,...
  sursa: cursbnm.md