fbpx
19.9 C
Бэлць
marți, mai 28, 2024

/FOTO/ Un bărbat anunțat în căutare națională, reținut de către polițiștii de frontieră din nordul țării

Citește și:

Un conațional în vârstă de 41 de ani, căutat mai bine de patru luni de către ofițerii de investigații, a fost reținut în urma informației operative la Dondușeni, în comun cu angajații SPF „Otaci” ai DR Nord. Acesta se eschiva de la organele de drept, într-o casă părăsită, situată la marginea s. Arionești, r. Dondușeni. 

În cadrul discuției cu angajații Poliției de Frontieră, bărbatul a recunoscut că a încercat să se ascundă, cu speranța că astfel va scăpa de pedeapsă. Acesta fiind anunțat în căutare pentru faptul comiterii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei  moldo-ucrainene.

Potrivit materialelor cauzei penale, în privința cetățeanului menționat, de către Judecătoria Edineț sediul Dondușeni, a fost emis mandat de reținere, din motiv că se eschiva de la instanța de Judecată. 

Conform procedurii, persoana a fost prezentată instanței de judecată în vederea asigurării executării acțiunilor ce se impun precum și pronunțarea unei hotărâri pentru infracțiunea comisă în raport cu circumstanțele cauzei date.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Spectacole în limba rusă pe scena Naționalului bălțean. Spectatorii au rămas încântați de prestație

Teatrul din Tiraspol a prezenta trei spectacole pe scena Naționalului bălțean în cadrul evenimentelor consacrate Zilei Europei. https://youtu.be/GoX_Sx7jk0E „Eu doresc. Eu...

Șefa statului i-a acordat Ambasadorului SUA la Chișinău, Kent Logsdon, „Ordinul de Onoare”

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit, ieri, cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon, care își încheie misiunea...
  sursa: cursbnm.md