fbpx
31.1 C
Бэлць
duminică, iulie 14, 2024

/FOTO/VIDEO/ Trei automobile din municipiul Bălți au ars în această noapte

Citește și:

În noaptea de 11 aprilie pompierii din nordul țării au intervenit în două cazuri pentru a stinge trei automobile în municipiul Bălți.

Primul caz s-a produs pe strada Alexandru cel Bun 40. Apelul la 112 a fost recepționat la ora 1:21. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care au stabilit că automobilul de model Nissan Infinity a luat foc. Salvatorii au reușit localizarea și lichidarea arderii în cel mai scurt timp. În urma incendiului focul a distrus aproape în totalitate automobilul Nissan, iar un alt autovehicul din preajmă, de model Toyota Auris a fost afectat parțial.

Al doilea caz a fost înregistrat pe strada Alexandru cel Bun 2. Apelul la numărul unic de urgență a fost înregistrat la ora 4.02. Ajunși în mod de urgență, pompierii au stins automobilul de model Audi 100. În urma incendiului mașina a fost afectată parțial.

În ambele cazuri nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite de către specialiști. 

https://www.facebook.com/100005236696378/videos/1369899529861257/?t=3

Foto/video: facebook/Марина Негара

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md