fbpx
12.3 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

/FOTO/ Ziua Ușilor Deschise la Inspectoratul de Poliție Edineț. Elevilor le-a fost prezentată tehnica din dotare

Citește și:

Poliţia din Edineț, și-a deschid larg ușile pentru zeci de elevi, care doresc să cunoască mai bine activitatea polițienească dar și să petreacă câteva ore distractiv și interesant.

Elevii au avut posibilitatea să se familiarizeze cu sediul instituției, să viziteze biroul șefului subdiviziunii și al psihologului din cadrul inspectoratului. Aceștia au purtat discuții cu șefa Secției resurse umane, care le-a explicat modalitățile de recrutate la studii în cadrul academiei de poliție „Ștefan cel Mare” a MAI.

Totodată a fost prezentată tehnica din dotare a subdiviziunilor, autoturisme speciale, binocluri, cătușe, veste antiglonț. La fel, fiecare oaspete a avut ocazia să analizeze amprentele. Pe parcursul evenimentului, de către polițiști au fost demonstrate elemente de reținere a infractorului, precum și metode de autoapărare. Cei mai curajoși și-au încercat capacitățile la montarea și demontarea armei din dotare a polițistului.

Evenimentul urmărește stabilirea unei cooperări strânse între societatea civilă și poliție, prin promovarea și susținerea activității polițienești din partea societății civile.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-Ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu reprezentanții organizației Crucea Roșie

Sprijinul oferit de organizația Crucea Roșie persoanelor vulnerabile din Republica Moldova, inclusiv refugiaților, a fost discutat de prim-ministrul Dorin...

/METEO/ Cer noros, dar fără precipitații. Câte grade vor fi astăzi

Pentru astăzi, 18 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi...
  sursa: cursbnm.md