fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

Franța va acorda Republicii Moldova un credit de 40 mln de euro pentru fortificarea sectorului forestier

Citește și:

Agenția Franceză pentru Dezvoltare va acorda Republicii Moldova suport financiar pentru fortificarea sectorului forestier. Membrii Comisiei parlamentare politică externă și integrare europeană au aprobat astăzi avizul pentru inițierea negocierilor în acest sens, comunică MOLDPRES.

Proiectul Acordului de facilitate de credit, care urmează să fie încheiat cu Agenția Franceză de Dezvoltare, presupune acordarea unui împrumut în valoare de 40 milioane de euro. Suplimentar, Republica Moldova va beneficia de un grant de 1,2 milioane de euro, oferit de aceeași instituție drept suport tehnic.

Banii sunt destinați pentru implementarea reformelor în domeniul forestier și modernizarea acestuia, în conformitate cu toate reglementările și acquis-ul Uniunii Europene, precum și angajamentele Republicii Moldova din acordurile internaționale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md