fbpx
27 C
Бэлць
vineri, mai 24, 2024

Guvernul va aloca 1,3 milioane lei pentru reparațiile mai multor acoperișuri din Edineț

Citește și:

Peste 1,3 milioane de lei vor fi alocate, din Fondul de intervenție al Guvernului, pentru lichidarea consecințelor provocate de calamitățile naturale recente.

Decizia a fost aprobată, astăzi, la ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, convocată de prim-ministrul Dorin Recean.

Astfel, circa un milion de lei va fi distribuit pentru reparația acoperișului Gimnaziului „Viorel Prisăcaru” din satul Gaspar, raionul Edineț. Peste 205 mii de lei vor fi alocate centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din comuna Brînzeni, raionul Edineț, și 49 de mii de lei – centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din comuna Bădiceni, raionul Soroca, pentru reparația acoperișurilor distruse de ploile puternice.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Eleganță, grație și măiestrie la primul campionat de gimnastică estetică, organizat la Bălți

Zeci de sportive talentate din toată țara, dornice să demonstreze eleganță, grație și măiestrie au participat la „Campionatului Național...

Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte de la Baku

Luptătoarea Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte, rezervat sportivelor sub vârsta de 23...
  sursa: cursbnm.md