fbpx
13.7 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 10 aprilie

Citește și:

O zi cu energie. O să ne adunăm toate resursele să facem treabă şi la serviciu, şi acasă, s-avem grijă şi de noi – neapărat şi ne pregătim sufleteşte de sărbători.  

Vibraţia zilei este 1 şi să începem o viaţă nouă. Şi frumoasă.

Horoscop 10 aprilie 2023 – BERBEC

Sunteţi capabili de multe lucruri, cerul vă susţine şi o să vă bucuraţi de o serie de reuşite, pe mai multe planuri, că aveţi cel mai important AS în mânecă, pe Jupiter, marele benefic.

O să recuperaţi nişte bani, poate şi nişte bunuri că aţi fi câştigat un proces şi vă primiţi drepturile.

Horoscop 10 aprilie 2023 – TAUR

E bine să ţineţi evidența banilor şi să nu depăşiţi exact acum bugetul, să v-ajungă pentru sărbători, şi cheltuielile de după, ca să nu trebuiască să vă împrumutaţi.

Se poate să aveţi o mai bună comunicare cu şefii şi-o să fiţi dispuşi să mai lucraţi chiar şi în plus, în perioada asta.

Horoscop 10 aprilie 2023 – GEMENI

Se poate să vă tenteze un angajator cu un job care să vă convină, dar rămâne de văzut dacă vă îndurați să plecaţi de la actualul serviciu.

Apar nişte atenţionări la capitolul sănătate şi o să vă prindă bine să vă duceţi la un consult medical ca să vă acordaţi ajutorul necesar.

Horoscop 10 aprilie 2023 – RAC

Poate e zi de salariu, sau o să primiţi un rest de plată, or să se-adune nişte bani în cont c-o să daţi curs unei provocări profesionale.

O reuşită. Vi se fac promisiuni de avansare, dar în nişte condiţii, că e concurență şi-atunci trebuie să luptaţi pentru locul vostru.

Horoscop 10 aprilie 2023 – LEU

Se rezolvă nişte probleme cu casa, poate vă luaţi nişte piese de mobilier, aparatură de uz casnic o să fiţi pregătiţi de sărbători şi de musafiri.

O să triaţi colaborările şi poate mai renunţaţi la câte ceva ca să nu vă dispersaţi, ci să faceţi un lucru de cea mai bună calitate.

Horoscop 10 aprilie 2023 – FECIOARĂ

Voi, ca de obicei o să vă achitaţi de toate obligaţiile de serviciu, ca să nu vi se poată reproşa nimic şi o să vă ocupaţi şi de casă, de curăţenie, reamenajări pentru Paște.

Sunt nişte chestiuni care ţin de bani, proprietăţi pe care trebuie, neapărat, să le rezolvaţi până vineri.

Horoscop 10 aprilie 2023 – BALANŢA

La voi sfera sentimentală e activată frumos şi o să puteţi legaliza relaţia dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, că sunt semne pozitive încă de anul trecut.

Poate vă duceţi la interviu, sau măcar vă înscrieţi şi o să vă prezentaţi după ce trec sărbătorile ca să aveţi o stare bună.

Horoscop 10 aprilie 2023 – SCORPION

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă vor în echipa lor de lucru şi dacă vă mai rămâne timp pentru un extra job o să vă daţi acceptul.

Vă scoate cineva la cafea c-o fi ceva important de discutat – poate are legătură cu programul de sărbători.

Horoscop 10 aprilie 2023 – SĂGETĂTOR

E un entuziasm la voi, fie pentru c-o să începeţi ceva nou, fie pentru că v-aţi îndrăgostit şi endorfinele vă hrănesc sufleteşte, şi o să fie foarte bine.

O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi vă bucuraţi de un trai în doi, că vreţi să deveniţi părinţi.

Horoscop 10 aprilie 2023 – CAPRICORN

Vă mai gândiţi dacă să semnaţi un contract sau nu, dar mai bine aşteptaţi încă o lună dacă tot nu sunteţi decişi – până atunci vă mai eliberaţi.

Aveţi emoţii la gândul unei revederi, c-aţi vrea să-i propuneţi persoanei cu pricina să petreceţi Paştele împreună. Îndrăzniţi.

Horoscop 10 aprilie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să aveţi spor la treabă, să le fiţi de folos unor oameni care întâmpină nişte dificultăţi în perioada asta a sărbătorilor.

O să daţi zor să vă eliberaţi de toate datoriile financiare şi de cele de serviciu să puteţi începe proiecte noi – pe curat.

Horoscop 10 aprilie 2023 – PEŞTI

Puteţi semna un contract şi să luaţi bani frumoşi, vă puteţi lansa şi în proiecte mai mici care să v-aducă, totuşi bani, şi în felul ăsta să vă dozaţi eforturile.

E momentul să vă programaţi şi la medic, dacă nu în zilele astea, măcar după Paște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md