fbpx
12.3 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 13 iunie

Citește și:

Ne pasă și de noi, și de ceilalți și o să dăm dovadă de generozitate că vrem să cultivăm binele în jurul nostru.  

Vibrația zilei este 4 și familia va fi întotdeauna pe primul loc în sufletul nostru.

Horoscop 13 iunie 2023 – Gemeni

E posibil să primiți oferte de lucru și o să vă gândiți serios ce v-ar avantaja, că aveți deja niște proiecte în lucru și nu trebuie să exagerați cu munca.

Horoscop 13 iunie 2023 – Rac

Sunt niște oameni care vă apreciază pentru felul în care munciți și o să vă oferteze cu o colaborare pe bani frumoși, dacă tot aveți nevoie de niște bani în plus.

Horoscop 13 iunie 2023 – Leu

E momentul să vă îngrijiți de sănătate, ca să fiți zdraveni, dacă tot aveți responsabilități pe cap, să le puteți duce pe toate la bun sfârșit.

Horoscop 13 iunie 2023 – Fecioară

Poate să fie muncă, nu glumă la serviciu și o să vă străduiți să vă achitați onorabil de ce vi se cere și sperați la o promovare cât de curând.

Horoscop 13 iunie 2023 – Balanță

Se poate să le cereți mai mulți bani șefilor, poate pentru că ați acceptat să munciți în plus și s-ar putea să vă satisfacă și ei dorințele.

Horoscop 13 iunie 2023 – Scorpion

E posibil de acum încolo să vă gândiți cât se poate de serios la căsătorie, că relația a devenit serioasă și știți că nu vă mai doriți pe altcineva.

Horoscop 13 iunie 2023 – Săgetător

O să vă invite cineva în străinătate și la voi disponibilitate în acest sens există. Totul e să vă sincronizați, să aveți timp liber comun

Horoscop 13 iunie 2023 – Capricorn.

Tot munca e la ordinea zilei, dar vă puteți relaxa printre picături, că trebuie să vă respectați și pe voi, să vă oferiți un respiro.

Horoscop 13 iunie 2023 – Vărsător

O să puteți reface, viața sentimentală dacă au fost probleme, vreo separare și să întâlniți acea persoană care vi se potrivește ca fel de a fi.

Horoscop 13 iunie 2023 – Pești

O să fiți mai comunicativi, poate aveți ceva de comunicat în public și o să vă faceți înțeleși, mesajul să ajungă intact și necenzurat la auditoriu.

Horoscop 13 iunie 2023 – Berbec

Ați putea intra într-un parteneriat care să vă aducă bani și notorietate. Poate fi ceva nou, de succes.

Horoscop 13 iunie 2023 – Taur

O viață nouă și frumoasă pentru voi, pe care n-ați mai avut-o de vreo 12 ani și o să faceți tot posibilul să vă bucurați de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md