fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 18 februarie

Citește și:

O zi lejeră, frumoasă. O să îmbinăm relaxarea cu mișcarea, mai facem 2 pași pe afară, plecăm într-o excursie sau mergem la un spectacol.

Horoscop 18 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

Vești bune, invitații la evenimente și e posibil să întâlniți pe-acolo o persoană cu care să aveți o bună comunicare pe toate planurile și să formați un cuplu.

O să puteți salva o relație de prietenie sau chiar o căsnicie dacă o să fiți deschiși, vă recunoașteți niște vini și o să intre totul în normal.

Horoscop 18 februarie 2024 – PEȘTI

Sunteți invitați prin diferite locuri, dar nu o să vă puteți duce peste tot, o să fiți mai selectivi că vreți să vă odihniți un pic.

Poate le faceți o vizită rudelor apropiate sau puteți ieși împreună în oraș dacă v-ați săturat de stat acasă.

Horoscop 18 februarie 2024 – BERBEC

Se pare că o să fiți invitați de onoare la o aniversare sau e alt prilej de veselie și o să revedeți acolo prieteni mai vechi cu care ați putea relua relațiile.

Se poate să vă bucurați de prezența cuiva care o să vă răscolească niște amintiri plăcute și o să vă vedeți, poate, mai des de-aici încolo.

Horoscop 18 februarie 2024 – TAUR

O să vă faceți timp și pentru familie, să ieșiți la o plimbare, să beți o cafea în oraș, ca să destindeți atmosfera, să aduceți prospețime în relația voastră.

Se poate să vă duceți la o nuntă, la un botez, o fi o aniversare și o să vă bucurați de fericirea celorlalți.

Horoscop 18 februarie 2024 – GEMENI

Poate refaceți grupul de prieteni cu care plecați în vacanță și dați o fugă într-o stațiune de agrement să vă dați cu schiurile, cu placa sau doar să vă jucați în zăpadă.

Cineva de care vă e dor sosește și poate relația voastră avansează, că distanța v-o fi apropiată.

Horoscop 18 februarie 2024 – RAC

Se poate să vă duceți la o zi de naștere sau vă invită cineva la masă, pur și simplu, și o să refaceți firele nevăzute ale unor relații care se cam răciseră.

Poate vă cheamă cineva la o discuție despre o colaborare în care v-ați putea implica în curând – să decideți, da sau nu.

Horoscop 18 februarie 2024 – LEU

E lume care vă caută și vă scoate pe la evenimente că sunt multe de văzut prin târg și v-ar prinde bine să ieșiți la socializare să vă faceți și alte relații.

O excursie la care visați de multă vreme se poate întâmpla, poate și cu ajutorul prietenilor care sunt și ei amatori de plecare.

Horoscop 18 februarie 2024 – FECIOARĂ

Se poate să-i chemați la masă de prânz pe cei din familia lărgită și puneți țara la cale că aveți niște pregătiri în vederea unei nunți sau a unui botez.

Poate le dedicați copiilor mare parte din timpul liber să-i duciți la patinoar sau la locurile lor preferate de joacă, la un spectacol.

Horoscop 18 februarie 2024 – BALANȚĂ

Vi se lansează invitația să vă duceți la un party și e posibil să vă deplasați și în alt oraș, la o adică.

Se poate să vă manifestați în public, dacă aveți ceva de spus sau de făcut și o să conteze părerea voastră, o să găsiți adepți.

Horoscop 18 februarie 2024 – SCORPION

Vă preocupa tot ce ține de viața de familie, să petreceți un timp de calitate fie acasă, fie în oraș, cu ai voștri, ca să vă încărcați bateriile.

O să vă ia prin surprindere vizita cuiva și poate o să umple un gol din inima voastră.

Horoscop 18 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

Sunteți amatori de plimbare, să cunoașteți lume nouă ca să faceți schimb de idei, poate fi și unul emoțional, iar unii dintre voi poate găsiți perechea ideală.

Poate sărbătorește cineva o zi de naștere și o să vă duciți și voi la distracție, să mai uitați de rate și de facturi.

Horoscop 18 februarie 2024 – CAPRICORN

Poate vă dați întâlnire cu niște coechipieri de afaceri să puneți în practică de mâine încolo o strategie de lucru să vă impuneți pe o piață.

Vă puteți găsi și voi pe cineva care să se asorteze cu felul vostru de a fi ca să formați un cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md