fbpx
11.9 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 25 februarie

Citește și:

O zi cu surprize plăcute. De bune intenții avem nevoie și restul se rezolvă de la sine, invocăm binele și el apare.

Horoscop 25 februarie 2024 – PEȘTI

La un party, undeva, ați putea face cunoștință cu cineva care vă poate fi partener de cuplu și să vă gândiți dacă sunteți pregătiți pentru o viață în doi.

O să vă caute cineva care simte că viața nu are sens fără voi și este foarte important să fiți sinceri cu voi înșivă, în primul rând, și apoi cu celălalt.

Horoscop 25 februarie 2024 – BERBEC

E un eveniment în oraș și o să interacționați cu niște oameni care vor să formați o echipă și să aveți parte de câștiguri.

Poate e sărbătoare în familie și vin prieteni și rudele pe la voi că vreți să serviți bucuria, reușitele de tot felul.

Horoscop 25 februarie 2024 – TAUR

Aveți toate șansele să reparați o relație care s-a cam răcit și să ajungeți și la căsătorie – e un an special pentru voi și o să aveți tot felul de revelații.

O să fiți invitați în mai multe locuri, dar e un party de la care n-ați vrea să lipsiți și vă duceți.

Horoscop 25 februarie 2024 – GEMENI

Se poate să prindeți din zbor ideea unei colaborări și să vă interesați de condiții, bani și pe ce durată, că poate mai aveți și alte slujbe mărunte.

O să dați o raită prin târg pe la mondenități și o să vă faceți noi relații și cunoștințe, mai ales dacă duceți lipsă de așa ceva.

Horoscop 25 februarie 2024 – RAC

E posibil să fiți invitați la o nuntă, e un eveniment festiv și o să revedeți oameni care v-au lipsit și de la care, de obicei, vă încărcați sufletește.

Poate vă întâlniți la o cafea cu cineva care v-a rămas dator cu niște explicații și o să treceți peste niște neînțelegeri mai vechi.

Horoscop 25 februarie 2024 – LEU

Voi păreți amatori de o plimbare ca să vă eliberați de stres, să vă dezmorțiți că vreți să vă apucați de lucruri mărețe, dacă nu sunt deja în proces de fabricație.

Vi se promite un extra job și dacă vă place e și bine plătit o să sacrificați din timpul liber dedicat familiei.

Horoscop 25 februarie 2024 – FECIOARA

Se poate să vă întâlniți cu cineva care să vă completeze frumos și să legați o relație care să ducă și la căsătorie, dacă vă doriți acest lucru.

Vine cineva să vă scoată la plimbare, poate primiți și cadouri, sau vă dă vreun datornic banii înapoi și o să aveți de buzunar.

Horoscop 25 februarie 2024 – BALANȚA

Le-ați fi promis unor prieteni că o să petreceți ziua împreună și o să ieșiți pe undeva ca să vă țineți de cuvânt, că vreți să vă și recreați.

E posibil să întâlniți pe cineva care să vă dea speranțe că o să puteți fi fericiți împreună și e de încercat.

Horoscop 25 februarie 2024 – SCORPION

O invitație la un film, la un spectacol, e cineva care vrea să fiți împreună ca să vă cunoașteți mai bine, să consolidați poate o relație și să vă așezați la casa voastră.

E posibil să interacționați cu niște oameni care vor să puneți umărul la un proiect și o să explorați ideea, domeniul respectiv.

Horoscop 25 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

Sunt câteva evenimente pe care n-ați vrea să le ratați, dar cu timpul nu stați prea bine că aveți și niște întâlniri, deja fixate, și vedeți cum vă organizați.

Aveți energie și vreți să o consumați pe afară pe undeva, la sporturile preferate, sau vă duceți la o petrecere, chiar și prin țară, pe undeva.

Horoscop 25 februarie 2024 – CAPRICORN

Poate vă scoate la o cafea un partener de afaceri și o să aveți o discuție de principiu pe marginea unui proiect de anvergură.

Și o să vă oferiți șansa să fiți și voi fericiți dacă o să ieșiți în lume să mai cunoașteți oameni cu care să vă armonizați.

Horoscop 25 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

E o festivitate, vreo ceremonie religioasă și o să fiți și voi de față că e cineva apropiat, poate în familie și o să revedeți oameni dragi.

Voi, parca, dispuneți de niște bani și o să le faceți o surpriză ai voștri, poate plecați într-o excursie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Sursa: StirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Doi morți într-un atac ucrainean cu drone în regiunea Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a...

Maia Sandu, despre foametea organizată din 1946-1947: „Este un trecut dureros pentru noi toți”

„Ne aplecăm cu recunoștință în fața țăranilor noștri de pe ambele maluri ale Nistrului, indiferent de etnia lor, care...
  sursa: cursbnm.md