fbpx
13.7 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 26 februarie

Citește și:

Horoscopul zilei de astăzi. Balanțele pot face un gest frumos față de cei pe care-i cunosc, ascultându-le gândurile cu atenția cuvenită.

Horoscop Berbec

Ai parte de o zi binecuvântată, în care poți descoperi, într-un moment de inspirație, cum să te eliberezi de o anumită povară sau de mai multe, pe care le duci în spate de mai mult timp.

Horoscop Taur

Te-ai putea simți avantajat de anumite situații și să prinzi aripi, din acest motiv, ca să te îndrepți către un scop pe care îl vrei realizat de mai mult timp. Chiar dacă ai impresia că nu vei întâlni niciun obstacol, ar fi bine să fii pregătit.

Horoscop Gemeni

Este o zi specială, care te invită la un fel de revigorare sufletească mai mult, prin descoperirea unor părți bune în tot ce ai reușit să faci până acum. Ai nevoie și de astfel de momente, în care să devii mai optimist și mai senin în gânduri.

Horoscop Rac

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, pentru preocupările tale frumoase, cele care te inspiră și te ajută să te revigorezi din toate punctele de vedere. Este o zi care aduce inspirație și dorință de a readuce armonia.

Horoscop Leu

Astăzi ai ocazia să descoperi că cele mai optimiste abordări ale tale au fost adevărate. Poate ai și uitat de acele speranțe frumoase, dar acum, când le vezi materializate, îți dai seama că intuiția a funcționat foarte bine.

Horoscop Fecioară

Este o zi ofertantă, dar mai mult pe plan sufletesc, așa că ar fi bine să cauți preocupări care să te ajute să îți exprimi sentimentele frumoase și să le respecți locul în existența ta.

Horoscop Balanță –

Poți face un gest frumos față de cei pe care-i cunoști, acceptându-le sugestiile sau, măcar, ascultându-le cu atenția cuvenită. Dialogul calm poate ajuta la găsirea unor soluții, indiferent cât de acute sunt conflictele.

Horoscop Scorpion

Este important să te detașezi puțin de scenariile din mintea ta și să renunți, măcar pentru o zi, la obiceiul de a-i distribui pe cei din jur în diverse roluri, care mai de care mai departe de natura lor adevărată.

Horoscop Săgetător

Ai nevoie de energia lejeră a acestei zile care aduce inspirație, ca să te poți îndepărta, puțin, de problemele acute, cele pe care nu ai reușit, în niciun fel să le rezolvi până acum. Așa va fi mai ușor de găsit o soluție.

Horoscop Capricorn

Este adevărat că relațiile sunt esențiale pentru bunul mers al planurilor tale, dar pot să apară și momente în care fiecare își vede mai mult propriul interes. De exemplu, astăzi.

Horoscop Vărsător

Într-un colțișor de minte, ți-a încolțit ideea de a profita, atât cât vei putea, de bunăvoința unor persoane apropiate pentru a obține cât mai multe beneficii, chiar și în detrimentul altor apropiați.

Horoscop Pești

Discuțiile în contradictoriu nu folosesc la nimic, mai ales dacă duc la tensiuni inutile și de lungă durată. Soluțiile au obiceiul să apară atunci când e liniște și mințile sunt detașate.
sursa:libertatea.ro

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md