fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 26 iulie

Citește și:

O zi destinsă. O să facem şi treabă, dar o să mai dăm hrană şi sufletului nostru, ca să avem o viaţă împlinită.  

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne bucurăm de ce am putut realiza cu mâna noastră.

Horoscop 26 iulie 2023 – LEU

Întrevedere cu cineva care vine cu oferte de afaceri și o să le lăsaţi la dospit. ca să vă mai interesaţi, între timp, să ştiţi dacă sunt serioşi, bun platnici ofertanţii.

Poate adunaţi nişte oameni în jurul vostru, ca să plecaţi undeva, ori poate aveţi preocupări comune, sport ori altceva.

Horoscop 26 iulie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să vă lansaţi într-o aventură profesională şi să daţi toată măsură valorii voastre, să vă faceţi cunoscute calităţile.

Se poate să vă interesaţi de o plecare în vacanţă, faceţi rezervările necesare, şi o să vă luaţi câteva zile ca să vă recreaţi.

Horoscop 26 iulie 2023 – BALANŢA

Poate intraţi la cheltuială, c-aveţi nişte lucruri obligatorii de cumpărat, şi o să mai păstraţi o rezervă pentru o plecare în vacanţă, ca să-i faceţi fericiţi pe ai voştri.

Vă faceţi socoteli financiare, ca să vedeţi dacă e cazul să luaţi un împrumut, sau strângeţi bani din salariu.

Horoscop 26 iulie 2023 – SCORPION

O să vă daţi osteneala să vă achitaţi de toate obligaţiile atât profesionale, cât şi personale, ca să vă rămână un timp liber pentru viaţa de cuplu, căreia o să-i acordaţi mai multă atenţie.

Vă interesaţi de petrecerea timpului liber al copiilor, îi trimiteţi într-o tabără sau la antrenamente, ca să practice un sport.

Horoscop 26 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

Chiar dacă sunteţi în concediu, tot or să vă dea directive șefii, că e un an cu muncă multă la serviciu, şi o să vă depăşiţi pe voi înşivă în anumite privinţe.

Se poate să vă invite cineva în străinătate şi o să lăsaţi toată treaba pentru după concediu, şi să vă duceţi.

Horoscop 26 iulie 2023 – CAPRICORN

Poate vă invită cineva la un botez şi o să vă rezervaţi un timp pentru weekend, ca să plecaţi în alt oraş, poate e posibil să vi se ceară să fiţi naşi de botez.

E posibil să întâlniţi pe cineva care e în stilul vostru şi să vreţi să petreceţi mai mult timp împreună, ca să vedeţi dacă sunteţi compatibili.

Horoscop 26 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să luaţi startul într-o nouă aventură profesională şi să fie un succes, c-o s-aveţi susţinere din partea unor oameni care vă acaparează.

Se poate să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment care v-ar aduce în centrul atenţiei şi v-ar deschide nişte uşi.

Horoscop 26 iulie 2023 – PEŞTI

Relaţia cu partenerul de cuplul are un uşor impas, o nesiguranţă, poate şi pentru că aţi muncit prea mult şi n-aţi avut timp să ieşiţi, în doi, după program.

E posibil să apară o ofertă de job şi să vă decideţi instantaneu s-o viraţi spre alt serviciu. Va fi o decizie spontană.

Horoscop 26 iulie 2023 – BERBEC

O să ieşiţi mai des pe la evenimente, că n-aţi avut timp, poate sunteţi şi în concediu şi o să se poată, o să fie mai lejer, oricum e nevoie şi de distracţie.

Viaţă sentimentală se reaşează pe un alt făgaş, o să fie stabilitate, poate vă doriţi copii şi o să vi se umple, frumos, viaţa.

Horoscop 26 iulie 2023 – TAUR

Se poate să vă luaţi casă, maşina, să vă schimbaţi serviciul, să vă căsătoriţi, dacă n-aţi făcut-o deja, şi să faceţi orice lucru la care aţi visat, c-aşa e cu Jupiter în zodia voastră.

O problemă de sănătate vă poate deranja şi dacă o ignorați, o să lucreze în continuare până o s-o luaţi în serios.

Horoscop 26 iulie 2023 – GEMENI

E posibil să vi se dea nişte bani şi să-i puneţi deoparte pentru concediu, ori pentru evenimentele festive ale familiei, care vor avea loc în curând.

O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa şi o să vă străduiţi să nu depăşiţi bugetul, că mai aveţi multe de cumpărat pentru familie.

Horoscop 26 iulie 2023 – RAC

O reuşită! Vi se plătesc nişte ore suplimentare, o deplasare, vi se decontează benzina, cazarea pe unde o să vă duceţi sau aţi fost în interes de serviciu – apar despăgubiri.

Se poate să întâlniţi şi voi pe cineva care să vă placă aşa cum sunteţi şi să formaţi un cuplu, să fiţi fericiţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md