fbpx
13.1 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 27 februarie

Citește și:

O zi cu surprize. Ar fi bine să spunem ce ne deranjează și să ne eliberăm de lucrurile apăsătoare, să facem curățenie în viața noastră ca să trăim frumos.

Horoscop 27 februarie 2024 – PEȘTI

Se poate să semnați un contract și să vă apucați de treabă – poate și pentru că tocmai ați încheiat o colaborare și aveți nevoie de bani.

Apare cineva care vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească și dacă găsiți elemente comune și nu sunteți într-o relație, verificați dacă vă interesează.

Horoscop 27 februarie 2024 – BERBEC

Vești de tot felul și o să prinzi din zbor o provocare din sfera de business care să-ți pună priceperea în funcțiune și de-aici o să vină banii.

Se poate să vi se mulțumească pentru felul în care ați muncit și să urmeze o promovare, o să începeți ceva nou-nout.

Horoscop 27 februarie 2024 – TAUR

O să luați bani și o să și aveți de dat, dar o să faceți achiziții că v-ați propus să mai faceți unele schimbări pe-acasă ca să dați refresh interiorului.

E posibil să cheltuiți niște bani cu reparația mașinii, sau poate vă luați alta nouă, dacă dispuneți de bani.

Horoscop 27 februarie 2024 – GEMENI

Se poate să fiți înconjurați de oameni care vor să lucrați împreună și sunteți dispuși să puneți umărul la treabă, că aveți nevoie de niște bani în plus.

Relația voastră sentimentală se poate echilibra, dar nu fără un efort din partea amândurora și se poate ajunge și la căsătorie, dacă n-ați făcut pasul.

Horoscop 27 februarie 2024 – RAC

Întrevedere cu cineva care v-a propus ceva de lucru și aveți energia necesară să vă apucați, mai ales dacă aveți și unele idei, inițiative.

Vă invită cineva într-o vacanță și dacă aveți timp și bani să vă puteți deplasa, treceți la fapte, acum sau mai la vară.

Horoscop 27 februarie 2024 – LEU

Pare să fie o atmosferă mai destinsă acasă, ați depășit momentul de stres, de oboseală și o să mai ieșiți în doi, ca să vă bucurați de un timp comun.

O să dispuneți de niște bani și poate le faceți niște surprize alor voștri, plecați pe undeva în weekend.

Horoscop 27 februarie 2024 – FECIOARA

O să tot aveți parte de întâlniri și o să vă alegeți cu propuneri de afaceri că sunt ecouri pozitive la tot ce ați lucrat și vreți să vă și asigurați baza financiară.

O să vă mobilizați să faceți față tuturor problemelor, acasă, la serviciu și bine-ar fi să vă îngrijiți și de sănătate.

Horoscop 27 februarie 2024 – BALANȚA

Se poate să primiți ok-ul pentru un credit bancar și să vă orientați spre o locuință mai spațioasă, ori poate intenționați să vă cumpărați o mașină.

Se poate să vină cineva în vizită și să vă faceți planuri de plecat pe undeva la sfârșit de săptămână. Poate într-un city break.

Horoscop 27 februarie 2024 – SCORPION

O să luați bani dintr-o muncă în particular și o să faceți cumva să-i duceți pe ai voștri la aer curat, undeva, într-o stațiune turistică să vă eliberați, cu toții, de tensiuni.

E posibil să vă prezentați la un interviu că ați vrea să încercați și altceva, să vă puneți alte calități în funcțiune.

Horoscop 27 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

O să aveți rezultate – de top – în formule de grup că sunt și alții pasionați de aceleași lucruri ca și voi și se poate să fie un hobby, sau la serviciu, un efort colectiv.

Poate faceți rezervare pentru weekend să petreceți vreo două zile într-o stațiune de agrement că aveți nevoie de o schimbare de peisaj.

Horoscop 27 februarie 2024 – CAPRICORN

Poate rămâneți un contract de muncă, dacă ați fost mulțumiți de felul în care ați colaborat și poate mai cereți niște bani în plus, că s-au scumpit toate.

Poate vin ceva bani din contractele de anul trecut, niște restanțe probabil și o să vă recalibrați financiar.

Horoscop 27 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

Oamenii au nevoie de voi în perioada asta și chiar puteți realiza multe lucruri împreună că vă veți susține reciproc și succesul n-o să vă ocolească.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care vrea să fiți împreună, dacă o să găsiți o compatibilitate cu persoana respectivă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Sursa: StirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Rusia vrea să reia discuțiile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din aprilie 2022, de la Istanbul

Regimul de la Kremlin ar vrea să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din martie-aprilie...

/VIDEO/ Aproape 200 de asistenți sociali din Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie

Aproape 200 de asistenți sociali din municipiul Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie. Chiar dacă de la...
  sursa: cursbnm.md