fbpx
16.7 C
Бэлць
luni, mai 27, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 5 decembrie

Citește și:

O zi efervescentă. E o febră a căutărilor de cadouri potrivite, în ton cu sărbătoarea de mâine şi cu sărbătoriţii ei.  

Horoscop 5 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Apar noutăţi pe mai multe planuri şi o să aveţi parte de câştiguri, o să vă croiţi un alt drum de succes, cu alţi parteneri de afaceri.

O problemă de sănătate poate să dispară dacă vă duceţi la medic, faceţi şi nişte analize medicale în prealabil ca să ştiţi ce tratament să luaţi.

Horoscop 5 decembrie 2023 – CAPRICORN

E un moment bun să puneţi relaţia de cuplu la punct, şi să petreceţi timpul liber ocupându-vă de treburile gospodăreşti ca să vă bucuraţi împreună de sărbători.

Se poate să primiţi o ofertă de lucru în afara ţării şi să vă gândiţi până în ianuarie dacă o acceptaţi sau nu.

Horoscop 5 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vi se propună o nouă postură şi să vă puneţi la bătaie toate resursele ca să vă fie recunoscută calitatea de lider, să vă bucuraţi de onoruri.

O să vă găsiţi ceva de făcut în particular şi să vă refaceţi starea de spirit – practicaţi un sport, vă duceţi la spectacole.

Horoscop 5 decembrie 2023 – PEŞTI

O să vă puteţi înţelege, în sfârşit cu şefii, cu partenerii de afaceri, faceţi bilanţul şi vedeţi cu ce veţi continua anul viitor. Decideţi împreună.

O să puteţi legaliza, în sfârşit, un act şi să vă puteţi cumpăra acele lucruri la care visaţi de multă vreme şi să vă declaraţi mulţumiţi.

Horoscop 5 decembrie 2023 – BERBEC

Poate vă pregătiţi de o plecare la sfârşit de săptămână, dar o să puneţi şi nişte bani deoparte pentru sărbători să plecaţi pe undeva.

O să le pregătiţi surprize alor voştri şi poate-i scoateţi undeva la distracţie, mâine, de Moş Nicolae.

Horoscop 5 decembrie 2023 – TAUR

Vă convoacă şefii la o şedinţă ca să vă dea de lucru ca o fi vreo urgenţă şi se bazează pe capacitatea voastră de muncă şi pe seriozitatea voastră.

O să recuperaţi nişte bani ca să vă puteţi lua ce aveţi nevoie pentru casa şi ai voştri – că lista e cam mare.

Horoscop 5 decembrie 2023 – GEMENI

Vi se fac promisiuni de job mai bine plătit, sau măcar o colaborare v-ar aduce mai mulţi bani şi o să vă faceţi nişte planuri pentru anul viitor.

E o echipa care vrea să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce bani c-aveţi o disponibilitate pentru o astfel de muncă în particular.

Horoscop 5 decembrie 2023 – RAC

O să puteţi întâlni şi voi pe cineva care să vă întregească sufleteşte şi să vă aşezaţi la casa voastră, dacă nu sunteţi căsătoriţi.

Se poate să vă dedicaţi preocupărilor care ţin de reamenajarea interiorului şi o să fie un bun prilej să vă eliberaţi de tensiuni.

Horoscop 5 decembrie 2023 – LEU

Apar nişte bani despre care nu ştiaţi c-or să aterizeze şi o să le pregătiţi cadouri celor dragi, în special copiilor, că e sărbătoare mâine şi nu vreţi să-i dezamăgiţi.

O să vă asiguraţi că persoană cu care aţi stabilit că plecaţi în vacanţa nu s-a răzgândit şi o să plecaţi împreună.

Horoscop 5 decembrie 2023 – FECIOARĂ

O veste bună, poate o să treacă, în vizită, cineva pe la voi şi o să aflaţi noutăţi de bun augur, care pot avea legătură fie cu viaţa personală, fie cu profesia.

Vă invită cineva în alt oraş şi o să vă organizaţi în aşa fel încât să ajungeţi şi pe-acolo, în weekend-ul ăsta, sau vă luaţi câteva zile libere.

Horoscop 5 decembrie 2023 – BALANŢA

Aţi putea urgenta nişte demersuri ca să vă luaţi banii care întârzie de ceva timp şi o să vă mai echilibraţi din punct de vedere financiar.

Un control medical v-ar ţine departe de problemele de şanţate şi v-ar revigora.

Horoscop 5 decembrie 2023 – SCORPION

Poate le pregătiţi surprize alor voştri şi o să vă străduiţi să alegeţi cadourile potrivite ca să le faceţi o bucurie şi poate plecaţi împreună pe undeva.

Cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte îşi face timp pentru voi şi o să ieşiţi la un prânz împreună, sau la o cină romantică.

Sursa: StirilePROTV

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Examinarea dosarului cu tânărul găsit mort pe malul unui lac din Hîjdieni, Glodeni, bate pasul pe loc. Ce spune mama victimei

Examinarea dosarului în cazul tânărului găsit mort pe malul unui lac din apropierea satului Hîjdieni, raionul Glodeni bate pasul...

Starea de sănătate a premierului slovac împușcat „se îmbunătățește”

Starea sănătăţii premierului slovac, Robert Fico, după tentativa de asasinat împotriva sa din 15 mai, se îmbunătăţeşte, au anunţat...
  sursa: cursbnm.md