fbpx
17.3 C
Бэлць
luni, aprilie 15, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 5 iulie

Citește și:

O zi reuşită. O s-avem grijă de noi, de familie și de ce am putea face şi pentru cei din jur, ca să creăm armonie în jurul nostru.

Vibraţia zilei este 5 şi se pare că nu ne lipseşte spiritul de aventura în… afaceri!

Horoscop 5 iulie 2023 – RAC

Vă reuşesc demersurile care ţin de legalizarea unor acte primiţi ok-ul pentru diverse proiecte pe care l-aţi invitat cu ceva timp în urmă şi or să fie succese pe mai multe planuri.

Se poate să primiţi, în sfârşit banii pe care i-aţi cerut mai demult şi o să aveţi de cheltuială în perioada asta.

Horoscop 5 iulie 2023 – LEU

Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi dacă sunteţi dispuşi să alocaţi timp acestei activităţi o să vă suplimentaţi veniturile.

Vă caută cineva care v-o fi greşit cândva şi o să vă roage probabil să treceţi peste neînţelegeri şi să vă împăcaţi.

Horoscop 5 iulie 2023 – FECIOARĂ

Vin ceva bani de la serviciu şi o s-aveţi grijă să achitaţi toate dările obligatorii ca să vedeţi cu ce rămâneţi ca să plecaţi pe undeva în timpul liber.

Vă cheamă cineva într-o vacanţă în alt oraş şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi locul, să vă recreaţi.

Horoscop 5 iulie 2023 – BALANŢA

O să atrageţi atenţia lumii prin ceva care iese din mâinile voastre şi o să vă alegeţi cu vizibilitate şi bani, c-o să primiţi şi răsplata.

Se poate să primiţi un accept, un card de fidelitate, o legitimaţie de merit, e ceva care vi se atribuie drept recompensă.

Horoscop 5 iulie 2023 – SCORPION

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se simtă atras de voi şi să descoperiţi similitudini care să ducă la o relaţie de cuplu echilibrată.

Se încearcă, o să vedeţi, cooptarea voastră într-o echipă şi să puneţi umărul la un proiect care să v-aducă satisfacţii profesionale.

Horoscop 5 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

Vă parvin bani din urmă, vă pregătiţi de o escapadă turistică, dacă nu e chiar concediul şi o să vă mai aerisiţi, că munca non-stop vă stoarce de energie.

Poate rezolvaţi o chestiune importantă cu banca, să cereţi fie un împrumut, fie o amânare a ratelor ca să vă puteţi plăti facturile din salariu.

Horoscop 5 iulie 2023 – CAPRICORN

Se poate să vi se propună ceva nou de lucru şi să fiţi de acord că e posibil să primiţi mai mulţi bani şi să vi se prelungească şi nişte contracte.

Se aduna bani în cont, dar o să şi cheltuiţi, c-oţi lua diverse lucruri pentru casa și or să coste – că toate sunt scumpe.

Horoscop 5 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

O să vă interesaţi de condiţiile unei colaborări şi o să vă mai consultaţi cu unul, cu altul, zilele astea ca să aflaţi dacă merită efortul, sau nu.

Prezenţa cuiva o să vă aducă veşti colorate, şi poate desprindeţi o idee de afaceri care v-ar umple contul dacă o să ştiţi de unde s-o apucaţi.

Horoscop 5 iulie 2023 – PEŞTI

Se pare c-o să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate care vin, poate, de pe unde au fost plecate şi o să vă petreceţi mai mult timp împreună, vedeţi care, la cine se duce.

Poate o să ajungeţi la o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu că se pierduse vibe-ul care dădea tonus relaţiei.

Horoscop 5 iulie 2023 – BERBEC

Poate vă ocupaţi de reamenajarea locuinţei, mai luaţi ceva nou, mai aruncaţi din obiectele vechi, deteriorate, ori poate vă mutaţi altundeva.

Se poate să vă pregătiţi de concediu şi să faceţi rezervări, achitaţi sejurul şi va corelaţi programul şi cu al celor din grupul cu care călătoriţi.

Horoscop 5 iulie 2023 – TAUR

E posibil s-aveţi un eveniment festiv în weekend şi să puneţi totul la punct ca să se simtă musafirii bine, că asta va fi satisfacţia voastră.

Un proiect cu bătaie lungă vă preocupă de ceva vreme şi-l puteţi pune imediat în practică şi cu ajutorul unor binevoitori.

Horoscop 5 iulie 2023 – GEMENI

Se anunţă un succes de grup, vin bani, se conturează şi contracte şi o să vă gestionaţi energia ca să v-ajungă pentru toate cele.

Vi se cere ajutorul şi o să puteţi contribui cu un sfat, o mână de lucru ca să se încheie cu brio un proiect şi o să vă declaraţi mulţumiţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/DOC/ Scandal la Consiliul Raional Fălești. Cine totuși este președintele raionului

Scandal la Consiliul Raional Fălești. Potrivit unei decizii emisă astăzi de unii consilieri, actualul președinte Vadim Roșca din partea...

Zelenski, apel către Occident: „Încetaţi să mai toleraţi terorismul rusesc!”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel ţărilor occidentale să aplice mai eficient sancţiunile instituite împotriva Rusiei pentru...
  sursa: cursbnm.md