fbpx
19.5 C
Бэлць
miercuri, iunie 19, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 5 mai

Citește și:

O zi cu Lună Plină şi energie. E bine să ne dozăm această energie că mai e şi eclipsa cu penumbră şi să nu ne risipim în tot felul de activităţi care să ducă la epuizare.  

Vibraţia zilei este 5 şi să avem curaj să ne reinventam.

Horoscop 5 mai 2023 – TAUR

O energie debordantă, vi se crează noi oportunităţi ca să dezvoltaţi nişte afaceri, să recuperaţi bani, bunuri, să vă reînsușiți ce-i al vostru.

E cineva cu care v-aţi putea înţelege de minune şi să formaţi un cuplu dacă nu e nimeni în viaţa voastră sentimentală.

Horoscop 5 mai 2023 – GEMENI

O să vă bucuraţi de întâlnirea cu cineva, poate luaţi masa împreună, daţi o raită pe la cumpărături, vă oferiţi un respiro ca să vă puteţi continua treburile.

O să recuperaţi acei bani pe care trebuia să-i recuperaţi mai demult şi să vă completaţi golurile din gospodărie, faceţi nişte achiziţii.

Horoscop 5 mai 2023 – RAC

E cineva care se interesează de soarta voastră şi o să vă puteţi evalua şi voi sentimentele ca trebuie văzut cine e persoana respectivă şi ce intenţii are.

Vi se propune fie un business, fie o funcţie şi o să fie lume în jurul vostru care să v-ajute că sunteţi apreciaţi.

Horoscop 5 mai 2023 – LEU

Poate rectificaţi nişte acte, lucrări, în care s-or fi strecurat nişte inexactităţi şi o să eliberaţi traseul documentelor care să vă conducă spre succes pe mai multe planuri.

O să mai faceţi nişte schimbări în locuinţa c-aveţi un buget pentru aşa ceva şi o să vă reamenajaţi interiorul.

Horoscop 5 mai 2023 – FECIOARĂ

Se poate să schimbaţi nişte bilete de cazare de avion şi să plecaţi zilele astea pe undeva, ca să nu le pierdeţi pare să fie o mică vacanţă.

O să vă-ntâlniţi cu grupul c-aveţi program comun, poate plecaţi într-o vacanţă împreună şi o să reuşiţi acolo să vă destindeţi.

Horoscop 5 mai 2023 – BALANŢA

Vin bani, poate sunt din salariu sau din colaborări şi o să vă luaţi ce v-aţi propus cu mai mult timp în urmă că vreţi să le faceţi o surpriză alor voştri.

Poate insistă cineva să bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce mulţi bani, şi totul este să negociaţi cum trebuie condiţiile.

Horoscop 5 mai 2023 – SCORPION

Vi se răscolesc nişte amintiri şi poate o să vă revizuiţi atitudinea faţă de cineva care v-o fi reproşat nişte lucruri şi-a dispărut şi acum puteţi „stinge conflictul”.

Prezenţa cuiva o să v-aducă energie, chef de viaţă şi poate vă faceţi planuri să plecaţi pe undeva.

Horoscop 5 mai 2023 – SĂGETĂTOR

O să vă puteţi vedea cu familia lărgită, prin ţară, pe undeva, c-aveţi ceva de sărbătorit, faceţi pregătiri, v-adunaţi cu toţii şi o să fie frumos.

O să vă caute cineva care-şi doreşte să petreceţi mai mult timp ca să vă cunoaşteţi şi ca să vă convingă că puteţi fi într-o relaţie.

Horoscop 5 mai 2023 – CAPRICORN

Se poate să primiţi o invitaţie la o zi de naştere, la un botez, la vreo cununie civilă, religioasă şi o să vă puteţi reîntâlni cu nişte oameni care vă sunt dragi.

O să reapară acea persoană cu care aţi avut o relaţie dar o fi intervenit ceva şi nu v-aţi mai văzut şi-acum o să fie bine.

Horoscop 5 mai 2023 – VĂRSĂTOR

O să vă găsiţi timp şi pentru o activitate deconectantă ca să vă refaceţi starea de spirit să vă puteţi continua activitatea de luni încolo.

Poate mai sunt ceva reparaţii de făcut la maşina ca să vă puteţi deplasa şi or să vă ia prietenii cu maşina lor, sau cu trenul în excursie.

Horoscop 5 mai 2023 – PEŞTI

Se poate s-aveţi o reuniune şi cu treaba şi ca să vă distraţi şi o să vă meargă bine, vă eliberaţi de stres, de oboseală şi o să vă revigoraţi.

Se poate s-aveţi ceva de comunicat în public, să vă faceţi cunoscute părerile să le împărțiți şi celorlalţi şi ecourile vor fi amestecate.

Horoscop 5 mai 2023 – BERBEC

Grupul de prieteni vă absoarbe şi ajungeţi poate într-o staţiune de agrement ca să petreceţi o zi, două, împreună şi să vă distraţi.

Se poate să vă ocupaţi de treburile casnice pe care le-oți fi tot amânat, ca să vă puteţi duce mâine şi la distracţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Asistăm la încercări de a rescrie istoria”. Victimele Holocaustului, comemorate la Edineț

O expoziție dedicată victimelor Holocaustului a fost organizată la Edineț. Fotografii, documente și alte artefacte care au ilustrat ororile...

Ungaria și Slovacia nu se mai opun numirii lui Mark Rutte la șefia NATO. România rămâne ultima țară care se mai opune

Ungaria a renunțat la opoziția față de numirea lui Mark Rutte pe postul de secretar general al NATO, relatează...
  sursa: cursbnm.md